The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


AEG T9DENS87

Type bestelling
Als abonnement
27,99 per maand + 75,- eenmalige kosten
Morgen bezorgd
Kies je service
  • Gratis bezorging tot net over de drempel van je woning Woon je in een appartementencomplex en heb je geen lift? Dan bezorgen we tot en met de 4e verdieping tot jouw voordeur.
  • Gratis oude product meenemen We nemen je oude apparaat graag voor je mee, als hij klaar staat bij je voordeur.

Productinformatie

Beknopte specificaties

Type wasdroger
Warmtepompdroger
Maximaal geluidsniveau
63 dB
Maximaal vulgewicht drogen
8 kg
Energieklasse
A+++
Diepte
63,8 cm

Plus- en minpunten

Volgens onze wasdrogerspecialist
 • Door het FiberPro systeem droogt je wasgoed gelijkmatig en blijft de textuur van de vezels zacht.
 • Beschikt over een 3D sensor die ook aan de binnenkant van je wasgoed meet hoe vochtig dit is.
 • De ProSense beladingssensor past de programmaduur aan op de hoeveelheid was.
 • De condensor is niet volledig zelfreinigend, waardoor onderhoud nodig blijft.
Productspecialist wasdrogers

Productomschrijving

De AEG T9DENS87 warmtepompdroger beschikt over een aantal slimme functies die het drogen een stuk gemakkelijker en zuiniger voor je maken. Zo past de A+++ wasdroger automatisch de droogtijd aan op elke lading wasgoed. Hierdoor gaat je kleding langer mee en verbruik je niet te veel energie. Ook handig; de AEG beschikt over FiberPro technologie. De wasdroger meet de vochtigheid van het wasgoed in de trommel en geeft elk kledingstuk de benodigde behandeling. Je hoeft katoenen broeken en synthetische shirts dus niet meer te sorteren. Met de AEG droog je in één keer het wasgoed van een huishouden van 3 of 4 personen.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Beknopte specificaties

Type wasdroger
Warmtepompdroger
Maximaal geluidsniveau
63 dB
Maximaal vulgewicht drogen
8 kg
Energieklasse
A+++
Diepte
63,8 cm

Voordelen van een abonnement

Met een abonnement krijg je voor een vast maandbedrag een product van hoge kwaliteit dat het altijd doet.

 • Vast bedrag per maand

  Je betaalt maandelijks een vast bedrag per maand voor de wasdroger. Zonder onverwachte kosten voor reparatie of andere services. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

 • Ultiem gemak

  We bezorgen de wasdroger gratis op de afgesproken dag bij je thuis. Is de wasdroger kapot of werkt hij niet naar wens? Dan repareren of vervangen we hem binnen 48 uur kosteloos. Ga je verhuizen? Dan verhuizen we je wasdroger gratis met je mee.

 • Flexibel

  Na 1 jaar kun je het abonnement kosteloos maandelijks opzeggen. Wil iemand anders het abonnement van je overnemen? Dan kan dit. Gratis, natuurlijk.


Meestgestelde vragen

Met een abonnement van Coolblue krijg jij voor een vast maandbedrag een wasdroger van hoge kwaliteit die het altijd doet. Met gratis reparatie of vervanging, zodat je nooit zonder een wasdroger komt te zitten. Na 1 jaar kun je het abonnement kosteloos opzeggen. We komen de wasdroger dan weer ophalen. Een abonnement is namelijk geen afbetaling, dus het toestel blijft eigendom van Coolblue.

Je bestelt een wasdroger met abonnement via de groene knop bovenaan deze pagina. Je vult je gegevens in en gaat door een automatische acceptatietoets (gedaan door Focum). Als je door de acceptatietoets heen komt, betaal je alleen de eenmalige kosten. We komen de wasdroger dan bij je bezorgen op het door jou gekozen moment.

Je betaalt bij het bestellen eerst de eenmalige kosten. Daarna betaal je een vast bedrag per maand via automatische incasso. Rond de 29e van iedere maand schrijven we de abonnementskosten van je rekening af. De eerste afschrijving is hoger omdat je voor de huidige en eerstvolgende maand betaalt.

Als de wasdroger kapot gaat kun je contact opnemen met de klantenservice. Wij zorgen dan dat hij binnen 48 uur gerepareerd of vervangen wordt. Zonder zorgen over garantietermijnen en reparatiekosten.

Je hebt na het afsluiten van je abonnement 30 dagen tevredenheidsgarantie, waarbinnen je de overeenkomst zonder reden kan opzeggen. Daarna loopt het contract voor minimaal 1 jaar. Je kan wel het contract aan iemand anders overdragen. Na 12 maanden kan je jouw abonnement kosteloos maandelijks opzeggen. Coolblue haalt de wasdroger dan bij je op en verwerkt het op een milieuvriendelijke manier.Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Gebruiksgemak
9,3
Droogresultaat
9,3
Geluidsniveau
9,2
Design
9,1
Programmaduur
8,7

Afbeeldingen van klanten

Meest behulpzame reviews

Onze specialistenreview

Zuinige wasdroger met een goed droogresultaat.

 • Overzichtelijk bedieningspaneel
 • Goed droogresultaat dankzij 3DScan
 • Het eco programma droogt alleen strijkdroog

Ik ben erg positief over de AEG T9DENS87 warmtepompdroger. Het droogresultaat is dankzij de 3DScan technologie erg goed, hiervoor waren wel extra handelingen nodig. Luxe behuizing Wat mij direct opvalt, is dat de behuizing erg stevig aanvoelt. Door het kunststof handvat open en sluit ik gemakkelijk de deur. Als ik vervolgens met de draaiknop een programma kies, merk ik dat AEG aandacht heeft besteed aan de bediening. De knoppen voelen premium aan en ik ervaar een prettige feedback. Droogprogramma instellen Standaard selecteert de warmtepompdroger het eco programma. Dit energiezuinige programma duurt één minuut langer dan het standaard katoen programma. Bij het instellen van de droogtegraad valt mij op dat ik bij dit zuinige programma niet voor kastdroog of extra droog kan kiezen. Het eco programma droogt dus alleen strijkdroog. Dit betekent dat mijn T-shirts licht vochtig uit de trommel komen, maar het is door de kortere droogtijd wel beter voor mijn energierekening. ProSense beladingssensor Zodra ik op start druk, start de automaat met drogen. Het valt mij op dat de AEG droger vrij stil is. Op het zeer overzichtelijke display telt een timer af tot het wasgoed droog is. Ik wilde slechts een aantal gewassen T-shirts en handdoeken drogen. Omdat de trommel niet volledig vol was, paste de droger de droogtijd automatisch aan. Hierdoor versprong de programmaduur van bijna 2 uur naar 1 uur en 21 minuten. Handig! Droogtegraad instellen Zodra de AEG T9 het eindsignaal laat klinken, haal ik het wasgoed uit de trommel. Het valt mij op dat mijn shirts en handdoeken inderdaad nog ietwat vochtig zijn. Ik kan mijn favoriete outfit daarom niet direct aantrekken. Bij de volgende droogbeurt kies ik het standaard katoenprogramma, met de hoogste droogtegraad. Deze selecteer ik door een aantal keer op 'Droogtegraad' te tikken. Het programma duurt hierdoor 40 minuten langer. De 3DScan techniek scant tijdens het drogen alle vochtige plekken in je was. In combinatie met de extra droog optie komt zowel mijn trui als mijn shirt nu goed droog uit de trommel. Ik trek mijn outfit direct aan. Eenvoudig onderhoud Na de droogbeurten reinig ik de filter en verwijder ik alle pluisjes uit de pluizenzeef. De condensor hoef ik niet schoon te maken. Een extra filter voor de condensor voorkomt dat er pluizen in de automaat komen. Het condensreservoir is aardig gevuld na 2 droogbeurten. Deze giet ik, ondanks de toch best flinke afmetingen, eenvoudig leeg in de wasbak.

 • Francis. wasdroger specialist.
 • 17 september 2021
 • In de uitvoering: Zuiniger, voorkomt slijtage en je was blijft zacht
4.5 / 5 sterren
8,5/10

Echt een top droger, maar met voorwaarden.

 • Was is goed droog op de juiste stand (zie review)
 • Maakt relatief weinig geluid
 • Niet geschikt om op elke plek te plaatsen; moet wel in een ruimte op kamer temperatuur geplaatst worden

Mijn oude AEG condens droger was 17jr oud en vond dat het tijd was om het apparaat te vervangen, ondanks het feit dat deze nog prima functioneerde werd ik toch wat huiverig voor een eventueel brandrisico (mijn vorige droger vloog na 14jr in de brand) en daarnaast was ook het 2400 watt aan verbruik best een doorn in het oog. Mijn oog viel uiteraard op een wamtepomp droger maar na heel wat reviews op deze site gelezen te hebben werd ik er toch wat huiverig voor. Een goede warmtepomp droger is best wat duurder dan een gewone condens-droger en sommige reviews zijn niet bepaald lovend over de droogresultaten en de tijdsduur van een droogprogramma. Ik heb toch de gok gewaagd en daar heb ik geen spijt van, deze droger werkt uitstekend in mijn situatie; de was komt er kurkdroog uit en ook nog binnen een acceptabele tijd, deze machine is ongeveer een 15 a 20 minuten langer bezig dan mijn oude droger, met een 3 paar broeken in de trommel is deze droger zelfs sneller dan mijn oude droger; 1 uur en 10 minuten. En dat ook allemaal nog eens met veel minder lawaai dan de oude droger, deze droger is niet stil maar wel veel stiller dan een oude droger van 17jr oud, vooral het gebrek aan trillingen en dreunende geluiden door het huis vind ik echt een pluspunt; ik zou deze droger gerust in de nacht aanzetten, daar heeft niemand last van, zo stil is ie zeker wel. Een ander punt wat ik wil aanhalen is de droogresultaten, bij mij staat de machine in een verwarmde ruimte waar het gemiddeld zo`n 20 graden is omdat er een CV radiator in de ruimte aanwezig is. Ik haal dit aan omdat ik er in de handleiding achter kwam dat er, kennelijk, een temperatuur schaal is waarin de machine de beste droogresultaten behaalt. Deze temperatuur ligt tussen de 19 en de 24 graden, dit wil zoveel zeggen dat de machine dus slechter gaat drogen of er langer over gaat doen als de machine dus in een koudere omgeving staat, dit staat zelfs in de probleemoplossing van de handleiding onder het kopje "droogcyclus te lang". De werktemperatuur van de machine ligt tussen de +5 graden en de +35 graden, maar de optimale temperatuur voor de beste droogresultaten liggen dus op kamertemperatuur tussen de 19 en de 24 graden. Dit is, wat mij betreft, echt een essentieel stukje informatie waar eigenlijk alle fabrikanten van warmtepomp drogers, maar eigenlijk ook wel Coolblue zelf, wel eens wat duidelijker over mogen zijn. Want het betekend dus, dat als je deze droger in een koude, onverwarmde bijkeuken plaatst of op een koude onverwarmde zolder, dat deze droger waarschijnlijk niet zo lekker functioneert. Terwijl dit apparaat op kamertemperatuur bij mij in huis een top resultaat geeft! Zoek je dus een droger om in een koude ruimte (10 a 15 graden) te plaatsen; neem lekker een standaard condens droger en geen warmtepomp droger, daar word je waarschijnlijk blijer van. Zoek je een stille, eenvoudig bedienbare en goed drogende warmtepomp droger voor gebruik op kamertemperatuur dan is dit absoluut jouw droger, ik ben zeer onder de indruk van de resultaten van deze droger, echt heel goed!

 • Dennis d
 • 1 december 2020
 • In de uitvoering: Zuiniger, voorkomt slijtage en je was blijft zacht
4.5 / 5 sterren
9,0/10

Prima

 • Mooi product
 • Goede droogresultaten

Na een langere periode zonder goede droger, bevalt dit product uitstekend!

 • Marco twigt
 • 30 november 2020
 • In de uitvoering: Zuiniger, voorkomt slijtage en je was blijft zacht
5 / 5 sterren
9,5/10

De goede verwachtingen tot nu toe meer dan waargemaakt

 • Grote vulopening
 • Droogresultaat (knop extra droogsterke)
 • Geluidsniveau

De machine net in huis maar toch al de nodige rondjes gedraaid. Door de droogsterkte op te plussen wordt het droogresultaat aanzienlijk beter. De eerste was kwam er wat klam uit. Na de sterke aangepast te hebben niet meer, Verder erg handig dat de deur gedraaid kan worden, en zo ook de ring ervan. Komende van een luchtafvoerdroger van Miele is het energieverbruik een heel stuk beter. Waar de oude droger een aansluitwaarde had van 2800 watt doet deze droger 700 Watt. Dus nu kunnen de wasmachine en droger tegelijk op een groep draaien. De droger beviel zo goed dat we ook de wasmachine hebben vervangen door een AEG. Een nadeel, de euro's. Deze machine is niet heel goedkoop. De extra features waar je voor betaald moeten zich nog bewijzen. Tevens moet de deur van het washok wel dicht als het droogproces start. De machine is niet geheel vrij van geluid. Maar in het geheel niet dusdanig dat het irriteert. Tot slot, ook de levering van Cool Blue was weer prima.

 • Hesmar
 • 24 juli 2020
 • In de uitvoering: Zuiniger, voorkomt slijtage en je was blijft zacht
4.5 / 5 sterren
8,5/10

Top droger!

 • Was is goed droog
 • Relatief stil
 • Doet er iets langer over, maar het valt reuze mee

Mijn oude AEG condens droger was 17jr oud en vond dat het tijd was om het apparaat te vervangen, ondanks het feit dat deze nog prima functioneerde werd ik toch wat huiverig voor een eventueel brandrisico (mijn vorige droger vloog na 14jr in de brand) en daarnaast was ook het 2400 watt aan verbruik best een doorn in het oog. Mijn oog viel uiteraard op een warmtepomp droger maar na heel wat reviews op deze site gelezen te hebben werd ik er toch wat huiverig voor. Een goede warmtepomp droger is best wat duurder dan een gewone condens-droger en sommige reviews zijn niet bepaald lovend over de droogresultaten en de tijdsduur van een droogprogramma. Ik heb toch de gok gewaagd en daar heb ik geen spijt van. Deze droger werkt uitstekend in mijn situatie; de was komt er kurkdroog uit en ook nog binnen een acceptabele tijd, deze machine is ongeveer een 15 a 20 minuten langer bezig dan mijn oude droger, met een 3 paar broeken in de trommel is deze droger zelfs sneller dan mijn oude droger; 1 uur en 10 minuten. En dat ook allemaal nog eens met veel minder lawaai dan de oude droger, deze droger is niet stil maar wel veel stiller dan een oude droger van 17jr oud, vooral het gebrek aan trillingen en dreunende geluiden door het huis vind ik echt een pluspunt; ik zou deze droger gerust in de nacht aanzetten, daar heeft niemand last van, zo stil is ie zeker wel. Ook stoot de droger nauwelijks iets aan warmte of vocht uit in de kamer waar deze staat, met de oude droger werd het er soms enorm warm en vochtig. Deze machine staat bij mij thuis in een verwarmde ruimte op kamertemperatuur en daar doet de droger het uitstekend. Zoek je een stille, eenvoudig bedienbare en goed drogende warmtepomp droger voor gebruik op kamertemperatuur dan is dit absoluut jouw droger, ik ben zeer onder de indruk van de resultaten van dit apparaat, echt heel goed!

 • Dennis d
 • 5 december 2020
 • In de uitvoering: Zuiniger, voorkomt slijtage en je was blijft zacht
5 / 5 sterren
10/10

Makkelijk, stil en goed droog.

 • Stil
 • Makkelijke bediening
 • Was blijft soms "hangen"

Deze droger is een prettig apparaat. De grote opening maakt het makkelijk in- en uitladen, en het filter is ook makkelijk schoon te maken. Tussen het binnenstuk van de deur en het filter ontstaat een smalle ruimte als de deur dicht zit - als er heel weinig was in de droger zit kan kleding hier als het ware in blijven "vasthangen". Je ziet het door de deur dan een beetje heen en weer flapperen - echt klem zit het niet, maar de trommel neemt het niet mee rond. Met wat meer was trekt het elkaar gewoon voort en verdwijnt dit probleem.

 • A.h.m peters
 • 21 november 2019
 • In de uitvoering: Zuiniger, voorkomt slijtage en je was blijft zacht
4.5 / 5 sterren
8,5/10

Een van de zuinigste wasdrogers ...

 • Zuinig
 • Droogresultaat
 • Langere droogtijd

Zuinig met veel functionaliteit

 • Daan kloet
 • 22 januari 2020
 • In de uitvoering: Zuiniger, voorkomt slijtage en je was blijft zacht
5 / 5 sterren
10/10

Topapparaat

 • Droogt goed
 • Redelijk stil
 • Duur in aanschaf

Droger bevalt enorm. Minpunten meer om een kritische noot te tonen. 10 jaar gedroogd met een wasrek, dit is een erg wenselijke upgrade.

 • Sander
 • 28 augustus 2020
 • In de uitvoering: Zuiniger, voorkomt slijtage en je was blijft zacht
4.5 / 5 sterren
8,5/10

Beter dan verwacht!

 • Droogt goed en snel!

Ik verwachtte dat een warmtepompdroger er langer over zou doen dan m’n oude condensdroger, maar het tegendeel is het geval! Tot nu toe erg tevreden.

 • Arne sio
 • 21 mei 2021
 • In de uitvoering: Zuiniger, voorkomt slijtage en je was blijft zacht
4.5 / 5 sterren
9,0/10

Goede droger

 • Zuinig
 • Niet te luid

Zuinige droger met mooi droogresultaat

 • Diedrich
 • 27 januari 2020
 • In de uitvoering: Zuiniger, voorkomt slijtage en je was blijft zacht
Onze specialistenreview

Zuinige wasdroger met een goed droogresultaat.

 • Overzichtelijk bedieningspaneel
 • Goed droogresultaat dankzij 3DScan
 • Mooi premium ontwerp
 • Het eco programma droogt alleen strijkdroog

Ik ben erg positief over de AEG T9DENS87 warmtepompdroger. Het droogresultaat is dankzij de 3DScan technologie erg goed, hiervoor waren wel extra handelingen nodig.

Luxe behuizing
Wat mij direct opvalt, is dat de behuizing erg stevig aanvoelt. Door het kunststof handvat open en sluit ik gemakkelijk de deur. Als ik vervolgens met de draaiknop een programma kies, merk ik dat AEG aandacht heeft besteed aan de bediening. De knoppen voelen premium aan en ik ervaar een prettige feedback.

Droogprogramma instellen
Standaard selecteert de warmtepompdroger het eco programma. Dit energiezuinige programma duurt één minuut langer dan het standaard katoen programma. Bij het instellen van de droogtegraad valt mij op dat ik bij dit zuinige programma niet voor kastdroog of extra droog kan kiezen. Het eco programma droogt dus alleen strijkdroog. Dit betekent dat mijn T-shirts licht vochtig uit de trommel komen, maar het is door de kortere droogtijd wel beter voor mijn energierekening.

ProSense beladingssensor
Zodra ik op start druk, start de automaat met drogen. Het valt mij op dat de AEG droger vrij stil is. Op het zeer overzichtelijke display telt een timer af tot het wasgoed droog is. Ik wilde slechts een aantal gewassen T-shirts en handdoeken drogen. Omdat de trommel niet volledig vol was, paste de droger de droogtijd automatisch aan. Hierdoor versprong de programmaduur van bijna 2 uur naar 1 uur en 21 minuten. Handig!

Droogtegraad instellen
Zodra de AEG T9 het eindsignaal laat klinken, haal ik het wasgoed uit de trommel. Het valt mij op dat mijn shirts en handdoeken inderdaad nog ietwat vochtig zijn. Ik kan mijn favoriete outfit daarom niet direct aantrekken. Bij de volgende droogbeurt kies ik het standaard katoenprogramma, met de hoogste droogtegraad. Deze selecteer ik door een aantal keer op 'Droogtegraad' te tikken. Het programma duurt hierdoor 40 minuten langer. De 3DScan techniek scant tijdens het drogen alle vochtige plekken in je was. In combinatie met de extra droog optie komt zowel mijn trui als mijn shirt nu goed droog uit de trommel. Ik trek mijn outfit direct aan.

Eenvoudig onderhoud
Na de droogbeurten reinig ik de filter en verwijder ik alle pluisjes uit de pluizenzeef. De condensor hoef ik niet schoon te maken. Een extra filter voor de condensor voorkomt dat er pluizen in de automaat komen. Het condensreservoir is aardig gevuld na 2 droogbeurten. Deze giet ik, ondanks de toch best flinke afmetingen, eenvoudig leeg in de wasbak.

 • Francis. wasdroger specialist.
 • 17 september 2021
 • In de uitvoering: Zuiniger, voorkomt slijtage en je was blijft zacht
4.5 / 5 sterren
8,5/10

Echt een top droger, maar met voorwaarden.

 • Was is goed droog op de juiste stand (zie review)
 • Maakt relatief weinig geluid
 • Makkelijk in gebruik
 • Niet geschikt om op elke plek te plaatsen; moet wel in een ruimte op kamer temperatuur geplaatst worden

Mijn oude AEG condens droger was 17jr oud en vond dat het tijd was om het apparaat te vervangen, ondanks het feit dat deze nog prima functioneerde werd ik toch wat huiverig voor een eventueel brandrisico (mijn vorige droger vloog na 14jr in de brand) en daarnaast was ook het 2400 watt aan verbruik best een doorn in het oog.
Mijn oog viel uiteraard op een wamtepomp droger maar na heel wat reviews op deze site gelezen te hebben werd ik er toch wat huiverig voor.
Een goede warmtepomp droger is best wat duurder dan een gewone condens-droger en sommige reviews zijn niet bepaald lovend over de droogresultaten en de tijdsduur van een droogprogramma.
Ik heb toch de gok gewaagd en daar heb ik geen spijt van, deze droger werkt uitstekend in mijn situatie; de was komt er kurkdroog uit en ook nog binnen een acceptabele tijd, deze machine is ongeveer een 15 a 20 minuten langer bezig dan mijn oude droger, met een 3 paar broeken in de trommel is deze droger zelfs sneller dan mijn oude droger; 1 uur en 10 minuten.
En dat ook allemaal nog eens met veel minder lawaai dan de oude droger, deze droger is niet stil maar wel veel stiller dan een oude droger van 17jr oud, vooral het gebrek aan trillingen en dreunende geluiden door het huis vind ik echt een pluspunt; ik zou deze droger gerust in de nacht aanzetten, daar heeft niemand last van, zo stil is ie zeker wel.
Een ander punt wat ik wil aanhalen is de droogresultaten, bij mij staat de machine in een verwarmde ruimte waar het gemiddeld zo`n 20 graden is omdat er een CV radiator in de ruimte aanwezig is.
Ik haal dit aan omdat ik er in de handleiding achter kwam dat er, kennelijk, een temperatuur schaal is waarin de machine de beste droogresultaten behaalt.
Deze temperatuur ligt tussen de 19 en de 24 graden, dit wil zoveel zeggen dat de machine dus slechter gaat drogen of er langer over gaat doen als de machine dus in een koudere omgeving staat, dit staat zelfs in de probleemoplossing van de handleiding onder het kopje "droogcyclus te lang".
De werktemperatuur van de machine ligt tussen de +5 graden en de +35 graden, maar de optimale temperatuur voor de beste droogresultaten liggen dus op kamertemperatuur tussen de 19 en de 24 graden.
Dit is, wat mij betreft, echt een essentieel stukje informatie waar eigenlijk alle fabrikanten van warmtepomp drogers, maar eigenlijk ook wel Coolblue zelf, wel eens wat duidelijker over mogen zijn. Want het betekend dus, dat als je deze droger in een koude, onverwarmde bijkeuken plaatst of op een koude onverwarmde zolder, dat deze droger waarschijnlijk niet zo lekker functioneert.
Terwijl dit apparaat op kamertemperatuur bij mij in huis een top resultaat geeft!
Zoek je dus een droger om in een koude ruimte (10 a 15 graden) te plaatsen; neem lekker een standaard condens droger en geen warmtepomp droger, daar word je waarschijnlijk blijer van.
Zoek je een stille, eenvoudig bedienbare en goed drogende warmtepomp droger voor gebruik op kamertemperatuur dan is dit absoluut jouw droger, ik ben zeer onder de indruk van de resultaten van deze droger, echt heel goed!

 • Dennis d
 • 1 december 2020
 • In de uitvoering: Zuiniger, voorkomt slijtage en je was blijft zacht
4.5 / 5 sterren
9,0/10

Prima

 • Mooi product
 • Goede droogresultaten
 • snelle levering

Na een langere periode zonder goede droger, bevalt dit product uitstekend!

 • Marco twigt
 • 30 november 2020
 • In de uitvoering: Zuiniger, voorkomt slijtage en je was blijft zacht

Specificaties

Product

Artikelnummer
837930
Fabrikantcode
916098631
Merk
AEG
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Bij jou thuis
Oude apparaat gratis retour
Ja

Algemene kenmerken

Type wasdroger
Warmtepompdroger
Condensafvoer
Opvang in reservoir, Via waterafvoer
Indicator waterniveau condensbak
Nee
Indicator condensbak legen
Ja
Optionele condenswater afvoer
Ja
Condensafvoerslang meegeleverd
Ja
Maximaal vulgewicht drogen
8 kg
Grootte huishouden
Gezin met 1 of 2 kinderen
Programmaduur katoen maximale belading
152 min
Programmaduur katoen gedeeltelijke belading
97 min
Snelheidsklasse
Snel