View Coolblue in English? Yes| No

AEG robotstofzuigers

AEG robotstofzuigers header

Stofzuigen is soms een tijdrovend klusje en je hebt er lang niet altijd zin in. Juist hiervoor is de robotstofzuiger ontwikkeld. De robotstofzuiger doet het stofzuigen namelijk voor jou, zodat jij tijd overhoudt voor leukere dingen. Maar een robotstofzuiger heeft ook nadelen. Zo komt `ie lastig bij hoekjes, zijn niet alle modellen te besturen vanaf je telefoon of hebben robots moeite met drempels. Redenen genoeg voor AEG om de RX9-1-SGM robotstofzuiger en de AEG RX7-1-TM robot te ontwikkelen. Lees verder en ontdek hoe AEG met deze robot de genoemde problemen aanpakt.


Bekijk alle AEG robotstofzuigers

AEG hoekjes

Stoffige hoekjes

Robotstofzuigers komen door hun ontwerp soms lastig bij de hoeken van de kamer of slaan ruimtes vlak langs de wanden over. Aangezien stof zich vaak juist daar verzamelt, heeft AEG hier verschillende oplossingen voor. Zo bereikt het driehoekige ontwerp elke hoek. De lange zijborstel veegt daarnaast vlak langs de wand en in de hoeken. Zo brengt deze het stof naar de zuigmond. Als laatste is deze zuigmond helemaal vooraan de robot geplaatst. Hierdoor is het stof sneller bij de zuigmond en blijft geen vuiltje achter.
Smart besturing AEG

SMART-besturing

De AEG RX9-1-SGM bestuur je volledig via een app op je telefoon. Hierdoor is het niet nodig thuis te zijn als je besluit dat je huis wel even gestofzuigd mag worden. Met de app stel je ook gemakkelijk een schoonmaakschema op. Zo bepaal jij vooraf wanneer de robot een rondje doet door het huis én is het niet meer nodig dat jij hier regelmatig aan denkt.
Drempels aeg robotstofzuiger

Drempels

Met een hoogte van 9 centimeter, rijdt deze robotstofzuiger met gemak onder de meeste meubels door. Handig, aangezien dit vaak de plekken zijn waar stof ligt. Maar ook andere obstakels zijn voor deze robot geen probleem. Heb je veel kabels liggen? Dan is het niet nodig deze aan de kant te leggen. De AEG RX9-1-SGM rijdt over obstakels tot 2,2 centimeter heen. Een deurdorpel, hoog tapijt of kabel is dus geen uitdaging meer.
Sensoren en obstakels aeg

Sensoren en obstakels

Met verschillende sensoren scant de robotstofzuiger de ruimte en plant zo de meest ideale schoonmaakroute. Maar hij detecteert ook alvast alle obstakels die hij onderweg tegenkomt. Wil je de bovenverdieping laten stofzuigen? Door meerdere afgrondsensoren hoef je niet bang te zijn dat de robot van de trap valt. En is de robotstofzuiger leeg maar nog niet klaar met z'n schoonmaakplan, dan laadt hij zichzelf op bij het station en gaat daarna verder waar hij gebleven was.

© 1999 - 2018 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 32.226 beoordelingen