The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Alles over LG beamers

Met een LG beamer projecteer je op elke gewenste locatie een groot beeldformaat. De beamers hebben een compact formaat, waardoor je ze overal mee naartoe neemt. Op deze manier geef je eenvoudig een presentatie in verschillende ruimtes of organiseer je een filmavond bij je vrienden. Naast het draagbare ontwerp bieden de beamers allerlei andere voordelen. Op deze pagina vertellen we je er alles over.

30.000 uur kijkplezier

LG branduren
De led lamp of laser van de LG beamer genereert niet alleen minder warmte en geluid, hij verbruikt ook weinig energie. Terwijl de lamp van een gemiddelde beamer 3.000 uur meegaat, heeft de lamp van een LG beamer een levensduur van 30.000 uur. Dit betekent dat je de beamer 10 jaar lang 8 uur per dag kunt gebruiken voordat je de lamp moet vervangen. Met de LG Minibeam geniet je bovendien snel van je beelden, want hij start direct op.

Speel via usb bestanden af

lg usb

Laat je computer of mediaspeler gerust op zijn plek staan, want de LG beamer speelt bestanden af van usb apparaten. Als je een usb stick of harde schijf aansluit, stuur je opgeslagen films of foto's rechtstreeks naar het scherm. Ook Office bestanden, zoals Powerpoint presentaties of Word documenten worden moeiteloos weergegeven.

Stream geluid naar je speakers

lg speakers

Met een LG beamer zijn audiokabels overbodig. Verbind via Bluetooth de beamer met een draadloze speaker en luister naar het geluid van een video of presentatie. Dat is handig als de speakers niet in de buurt van de beamer staan. Als je zonder anderen te storen naar een video wilt kijken, stream je het geluid naar een Bluetooth hoofdtelefoon.

Laat draadloos bestanden zien

lg draadloos

De LG beamers beschikken over de Screen Share functie. Dit betekent dat je draadloos bestanden van je pc, smartphone of tablet naar de beamer kunt sturen. Verbind via je wifi netwerk een mobiel apparaat en bekijk je foto's, video's of presentaties. Doordat je apparaat niet aan een kabel vastzit, loop je probleemloos door de kamer terwijl je beelden op het scherm laat zien.

Een thuisbioscoop voor kleine kamers

lg thuisbioscoop

De LG PF1000U is een ultra short throw beamer die Full HD beelden projecteert. Dit maakt hem geschikt voor filmkijken in kleine kamers, zoals je slaapkamer. Je hoeft de beamer maar 38 cm van je muur te zetten om een beeld van 100 inch te projecteren. Omdat er een kleine afstand tussen het apparaat en de muur is, heb je geen last van schaduwen in het beeld. Na het filmkijken bewaar je de beamer gemakkelijk in een kast of lade.

Bekijk de LG PF1000U

Wil je op specificaties filteren en zo de beste LG beamer voor jou vinden? Gebruik dan onze handige keuzehulp met alle LG beamers.

Alle LG beamers


© 1999 - 2018 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 34.173 beoordelingen