The website is in Dutch. Would you like to translate it to English?


Alles over Microsoft Surface

MicrosoftSurface

Microsoft Surface is ontwikkeld voor de creatieve geest en helpt je je creaties en ideeën uit te werken. Surface is ontwikkeld met het idee dat de techniek je niet in de weg staat en je alles wat je in gedachten hebt, concreet kan maken op Microsoft Surface. Na de Surface Pro 4, Surface Book en de Surface Laptop die onlangs uit de doeken is gedaan zijn daar 2 nieuwe toevoegingen binnen de Surface productlijn: de Surface Pro en de Surface Studio. De Surface Pro is de opvolger van de Surface Pro 4 en de Surface Studio is het nieuwste lid van de familie. Wat maakt Microsoft Surface zo bijzonder?

Microsoft Surface Pro

Microsoft Surface branded 2

Met een dikte van 8,5 millimeter en een gewicht vanaf 768 gram is de nieuwe Microsoft Surface Pro een zeer dunne en lichte laptop. Ondanks zijn compacte formaat gaat de batterij van de Surface Pro tot wel 13,5 uur mee. Zo werk je de hele dag op je Surface Pro zonder dat je op zoek moet naar een stopcontact. Op het scherm werk je met de Surface Pen, die met een reactietijd van slechts 21 ms veel sneller reageert dan bijvoorbeeld de Wacom Cintiq of de iPad Pro stylus. Door de verlaagde standaard zet je de Surface Pro neer zoals jij dat wil. Zo werk je altijd in de voor jou ideale stand.

Bekijk de Microsoft Surface Pro

Microsoft Surface Studio

Microsoft Surface branded 1

De 28 inch Microsoft Surface Studio is de nieuwste binnenkomer bij Surface. Surface Studio is uitgerust met minimaal een Intel Core i5 processor en een haarscherp touchscreen met een resolutie van 4500 x 3000 pixels. Je hebt geen whiteboard of schetsboek meer nodig, want de Surface Studio vervangt deze. Breng al je creaties tot leven in levendige kleuren dankzij de 13,5 miljoen pixels die in het scherm van de Studio zijn verwerkt.

Beweeg de Surface Pen over het scherm terwijl je het scherm rechtop zet of neerklapt in de studio stand. Zo fungeert de Surface Studio als een soort tekentafel waarop je je creativiteit de vrije loop laat. Of gebruik de Surface Dial (los verkrijgbaar) om je modellen te kantelen, in te zoomen of uit te zoomen in Photoshop of te scrollen door webpagina's. Door de krachtige hardware en het scherpe display is de Surface Studio ook geschikt om een game te spelen met een Xbox controller ter ontspanning na een dag ontwerpen en designen.

Microsoft Surface Laptop

Surface Laptop branded 2

De Microsoft Surface Laptop is net als de Surface Pro en Surface Studio een nieuwkomer binnen Microsoft Surface. Uitgerust met een touchscreen met een resolutie van 2256 x 1504 pixels en een batterijduur tot wel 14,5 uur maakt dit de Surface Laptop de ideale laptop voor studenten. De laptops draaien op Windows 10 S, wat door optimalisatie van Windows apps de batterijduur verlengt. Zo gebruik je de Surface Laptop de hele dag tijdens college zonder op zoek te hoeven gaan naar een stopcontact.

Bekijk de Microsoft Surface Laptops

Microsoft Surface Book

Surface Book Branded

De Surface Book is een krachtige 2-in-1 in een stevige behuizing. Gebruik hem als tablet door het afneembare toetsenbord los te koppelen, of gebruik het toetsenbord en zo fungeert de Surface Book als een laptop. Met minimaal een Intel Core i5 processor aan boord en een scherm met een resolutie van 3000 x 2000 pixels is de Microsoft Surface Book ideaal voor grafisch ontwerp.


© 1999 - 2018 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 33.614 beoordelingen