View Coolblue in English? Yes| No

Alles over Miele inbouw koelkasten

Alles over Miele koelkasten

De inbouw koelkasten van Miele zitten boordevol innovatie. Hierdoor weet je zeker dat jouw eten en drinken altijd goed gekoeld zijn. Op deze pagina ontdek je alle slimme eigenschappen van Miele inbouw koelkasten.

Snel op temperatuur

Miele koelkasten beschikken over SuperKoelen en SuperFrost. Als je deze functies inschakelt, zijn je verse producten veel sneller op de juiste temperatuur. De luchtcirculatie bereikt elk plekje in de koelkast, dus het maakt niet uit waar je het eten of drinken plaatst.

Bedieningspaneel koelkast

Comfort Clean

Je maakt de binnenkant van een Miele koelkast gemakkelijk schoon. Zo zijn de opbergvakken in de binnendeur kras- en vaatwasserbestendig. Je zet de opbergvakken dus eens in de zoveel tijd met een gerust hart gewoon in de vaatwasser.

Deurvakken Miele koelkast

Hoogwaardig materiaal

De plateaus in een Miele inbouw koelkast zijn gemaakt van stevig, krasvast glas. Pannen, flessen en voordeelverpakkingen blijven hierdoor veilig op de juiste staan. Je verstelt de plateaus eenvoudig in hoogte, zodat je een indeling kiest die bij jou past.

Kan limonade in Miele koelkast

DynaCool

Met DynaCool verdeelt de Miele koelkast een koele en vochtige lucht door de binnenruimte. De luchtcirculatie bereikt elk hoekje van de koelkast, zodat alle etenswaren goed gekoeld blijven. De dynamische koeling zorgt zo voor een langere versheid en een hoge energie efficiëntie.

DynaCool

No Frost

Een aantal koelkasten van Miele beschikt over No Frost. Dit systeem voorkomt ijsvorming op de producten en aan de binnenkant van de koelkast. Je hoeft de koelkast dankzij No Frost dus nooit te ontdooien.

No Frost vrieslade Miele koelkast


© 1999 - 2018 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 33.127 beoordelingen