View Coolblue in English? Yes| No

Alles over Miele kookplaten

Alles over Miele kookplaten

Alles over Miele kookplaten

De beste kook- en bakprestaties behaal je met een kookplaat die bij jou past. Miele zorgt daarom dat alle verschillende kookplaten beschikken over een hoog gebruiksgemak. Op deze pagina ontdek je alles over de verschillende soorten kookplaten van Miele.

Inductiekookplaten

De magnetische velden in een inductie kookplaat verwarmen direct de pan. De velden herkennen automatisch de grootte van je pan, zodat er geen energie verloren gaat. Inductie versnelt het kookproces aanzienlijk. Zo breng je 2 liter water met de TwinBooster functie al in 4 minuten aan de kook.

Alle Miele inductie kookplaten

Miele kookplaat met pan

Gaskookplaten

Voor de traditionele manier van koken kies je een Miele gaskookplaat. QuickStart zorgt voor een snelle vonkontsteking, zodat je pan direct opwarmt. De gietijzeren pannendragers mogen gewoon in de vaatwasser; jouw kookplaat is dus in een mum van tijd weer schoon.

Gaskookplaat Miele

Keramische kookplaten

De keramische kookplaten warmen in korte tijd op, zodat je snel begint met koken. Wil je nóg eerder aan de slag? Dan verkort je met de ExtraSpeed functie de opwarmtijd met 35%. Met de Stop & Go functie schakel je na het koken alle kookzones uit.

Keramische kookplaat


© 1999 - 2018 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 33.329 beoordelingen