The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Alles over Miele T1

Alles over Miele T1

Miele maakt al bijna 120 jaar producten van de hoogste kwaliteit. En dat merk je elke dag. Miele T1 wasdrogers zijn voorzien van nieuwe, innovatieve technologie voor extra duurzaamheid, gebruiksgemak en hoge energie-efficiëntie. Je wasgoed wordt perfect gedroogd en voelt aan als nieuw. Bekijk hier de nieuwste technieken van Miele.

Perfect Dry

Het wasgoed wordt met de Miele T1 wasdrogers perfect gedroogd. Elke wasdroger is namelijk voorzien van het Miele Perfect Dry-systeem. Voor het beste droogresultaat wordt de hoeveelheid kalk in het water continu gemeten. Het droogproces wordt vervolgens automatisch aangepast. Zo kan al het schone wasgoed weer perfect in de kast.

PerfectDry

SteamFinish

Door een combinatie van stoom en warmte wordt je kleding dankzij Miele SteamFinish al in de trommel glad gestoomd. Strijken gaat zo sneller of wordt zelfs overbodig. Na afloop wordt het wasgoed regelmatig opgeschud om verdere kreukvorming te voorkomen.

Miele steamfinish

FragranceDos

FragranceDos zorgt voor heerlijk ruikend wasgoed. Terwijl het wasgoed gedroogd wordt laten de speciale geurflacons een frisse, natuurlijke geur achter op je kleding. De geurintensiteit is eenvoudig aan te passen zodat het wasgoed heerlijk fris uit de droger komt, precies zoals jij dat wenst.

miele fragrancedos

Miele productadviseur


© 1999 - 2018 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 34.173 beoordelingen