The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Alles over Robomow robotmaaiers

Robomow logo banner

Robotmaaiers van Robomow onderhouden je gazon zonder dat je daar zelf veel moeite voor hoeft te doen. Je installeert enkel het basisstation en legt de grensdraad aan. Daarna is het een kwestie van je robotmaaier klaarmaken voor gebruik. Je communiceert eenvoudig met je robotmaaier via de gratis Robomow App voor je smartphone of tablet. Zo laat je je robotmaaier werken wanneer jij dat wilt.

Robomow robotmaaiers

De robotmaaiers van Robomow zijn uitgevoerd met handige eigenschappen. Zo zijn er modellen die zijn uitgerust met een zwevend maaidek. Dit zorgt ervoor dat zelfs bij oneffen ondergronden overal gelijkmatig gemaaid wordt. Het is wel zo prettig als de randen van je gazon daarbij meegenomen worden, wat de robotmaaiers dankzij de randmaaimodus dan ook voor je doen. De sterke messen zijn opklikbaar, waardoor je ze eenvoudig vervangt. Dat geldt overigens voor alle onderdelen. Het kinderslot zorgt ervoor dat kinderen en onbevoegden je robotmaaier niet kunnen bedienen. En om ervoor te zorgen dat de bediening voor jou zo prettig mogelijk is, is er de Robomow App. Een robotmaaier moet natuurlijk aansluiten bij jouw specifieke wensen. Robomow heeft verschillende lijnen ontwikkeld, zodat er voor iedere tuin een geschikte robotmaaier is.


Alles van Robomow

Robomow RX-serie

De RX-serie bevelen we aan voor gazons tot 200 m². Deze zijn compact, nauwkeurig en gebruiksvriendelijk. Bij de halfautomatische variant druk je op de knop om de robotmaaier te laten maaien. Na het maaien keert hij zelfstandig terug om op te laden. Bij de volautomatische maaier stel je gelijk een weekschema in.

Robomow RC-serie

Voor gazons van 200 tot 1200 m² is de RC-serie de geschikte robotmaaier. Deze zorgt niet alleen voor een strak gemaaid gazon, maar ook voor nette gazonranden. Zet het basisstation net buiten het gazon, zodat je optimaal van elke grasspriet geniet. Deze RC-robotmaaiers zijn voorzien van een sterk en solide mes dat je een keer per jaar vervangt.

Robomow RS-serie

Wil je een topmodel, ga dan voor de RS-serie. Deze hebben een maaibreedte van 56 centimeter en 2 grote, vlijmscherpe messen waardoor hoog gras geen probleem is. Het zwevende maaidek zorgt dat ze zelfs bij oneffen ondergronden overal gelijkmatig maaien. Deze modellen zijn geschikt voor gazons van 1200 tot 2600 m².

Robomow robotmaaier vergelijking

Wil je nog wat meer informatie over Robomow robotmaaiers? Of wil je nog wat meer weten over dat ene model? In deze video krijg je algemene informatie over de Robomow robotmaaiers. Daarnaast worden ook de voordelen per model toegelicht.

Robomow accessoires

Om je robotmaaier helemaal af te maken, biedt Robomow diverse accessoires aan. Denk hierbij aan aansluitmaterialen zoals perimeterdraad, draadpinnen en aansluitstekkers, maar ook accu's, mulchreinigers en reparatiedoppen. Er zijn messen voor de diverse modellen, zodat je het gras altijd met het scherpste mes maait. Verbeter de grip van de wielen door de RoboGrips of of voorzie de maaier van Power Wheels als deze er niet standaard meegeleverd worden. Laat je robotmaaier opladen en schuilen tegen het weer met de RoboHomes en basisstations. Tot slot heb je de mogelijkheid tot uitbreiding van je materiaal met diverse accessoires zoals een afstandsbediening, gsm-module en signaalgever. Zo maak je je Robomow robotmaaier en zijn maaikunsten nog meer naar jouw wensen.

Alles van Robomow

© 1999 - 2018 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 34.023 beoordelingen