View Coolblue in English? Yes| No

Alles over Saeco Xelsis

BANNER alles over saeco

Over Saeco

Met ruim 30 jaar ervaring én een Italiaanse achtergrond weet Saeco precies wat er nodig is om een goede kop espresso of cappuccino op tafel te zetten. Saeco doelt op een kwalitatief goede koffiesmaak in combinatie met een hoge mate van gebruiksgemak. Hiervoor ontwikkelt Saeco telkens weer nieuwe technologieën. De luxe espressomachines van Saeco bestaan uit kwalitatief hoogwaardige onderdelen. De 100% keramische maalschijven geven geen geur en smaak af. Dit komt ten goede van de smaak van jouw kop koffie. Ook aan het design van de machines is veel aandacht besteed. Kijk maar eens naar de Saeco Xelsis. Met het grote touchscreen kleurendisplay en het verlichte waterreservoir ervaar je iedere dag weer net dat extra stukje luxe.

Vergelijk de Saeco Xelsis machines

Ben jij er nog niet uit welke van de 3 Xelsis machines je wilt? Bekijk dan hier de verschillen.Ontdek de voordelen

Met een Saeco Xelsis zet je een espresso of latte macchiato precies volgens jouw smaak. Heb je visite? dan zet je ook 2 melkspecialiteiten tegelijk. Danzkij de speciale stoomfunctie reinig je het melksysteem eenvoudig, zodat jij hier weinig werk aan hebt.

Alles over Saeco

Gemakkelijk te onderhouden

Het gebruiksgemak van de Saeco Xelsis zit hem ook in het eenvoudige onderhoud. Met de unieke HygieSteam functie stoom je het melksysteem van top tot teen schoon. Daar bovenop worden de melkslangen automatisch gereinigd nadat je een melkspecialiteit zet. Ondertussen houdt het AqauClean waterfilter de leidingen van de espressomachine kalkvrij. Zorg je ervoor dat het filter op tijd vervangen wordt, dan stel je het ontkalken uit tot aan 5000* koppen koffie.

*Hiervoor dien je het AquaClean filter 8 keer te vervangen. Het exacte aantal koppen is afhankelijk van de gekozen koffievarianten.

Alles over Saeco

Zet 2 melkspecialiteiten tegelijk

De Saeco Xelsis is niet zomaar een espressomachine. De machine beschikt over een aantal unieke specificaties. Zo zet je bijvoorbeeld met 1 druk op de knop 2 cappuccino's of latte macchiato's tegelijk. Dankzij de speciale Coffee Equalizer is het zelfs mogelijk om de dikte van de schuimlaag in te stellen. Ga jij voor een sterke ristretto, een espresso met een zachte cremalaag, of toch liever een romige latte macchiato? Met de keuze uit 15 koffiespecialiteiten kan het allemaal.

Alles over Saeco

Stel zelf koffierecepten samen

Zet een kop koffie precies naar jouw smaak met het touchscreen kleurendisplay. Stel de koffie- en melkhoeveelheid in en pas de temperatuur aan. Voor een cappuccino bepaal je zelfs de dikte van de schuimlaag én de volgorde waarin de melk en de koffie aan jouw kopje wordt toegevoegd. Heb jij jouw favoriete recepten samengesteld? Dan sla je ze gemakkelijk op. Met de verschillende gebruikersprofielen is er ook ruimte voor de recepten van familie en vrienden.


© 1999 - 2018 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 32.226 beoordelingen