The website is in Dutch. Would you like to translate it to English?


De verschillende HP x360 lijnen

HP x360

Een mooi uiterlijk hoort samen te gaan met uitzonderlijke prestaties. En dat is precies wat de x360 laptops van HP bezitten. Inloggen via gezichtsherkenning met Windows Hello, snelle SSD schijven en Intel® Core™ processors. Ze zijn niet alleen krachtig en mooi, maar de x360 series voldoen ook aan al jouw verwachtingen.

Divider

HP Spectre x360

HP Spectre x360

De Spectre x360 is een 2-in-1 laptop met hoogwaardige specificaties, zoals een snelle PCIe SSD schijf en een krachtige Intel® Core™ i5 of i7-processor. Een 4K scherm zorgt dat je alle details haarscherp ziet. Met de touch pen maak je aantekeningen alsof je op papier schrijft. Het geborstelde aluminium maakt dat de Spectre een stevige behuizing heeft. Kies je voor Spectre x360, dan krijg je een laptop en een tablet in één met een dikte van slechts 19,45 mm.


Bekijk alle HP Spectre x360 laptops

HP Pavilion x360

HP Pavilion x360

Bij de Pavilion x360 gaan vormgeving en technologie hand in hand. Een ontspiegeld 4K scherm, backlit toetsenbord en een robuust scharnier maken deze 2-in-1 laptop geschikt voor al je werk, zowel thuis als onderweg. De nieuwe Pavilion x360 ondersteunt nu ook een digitale pen. Je werkt je creatieve ideeën dus direct uit op het scherm. Met ultramodern Bang & Olufsen geluid wordt entertainment bijna tastbaar.


Bekijk alle HP Pavilion x360 laptops

HP Envy x360

HP Envy x360

Met 4 verschillende manieren om te werken op de Envy x360 past de laptop zich aan jouw activiteiten aan, transformeert je workflow en stimuleert je creativiteit bij elke pennestreek. Je gebruikt deze krachtige laptop als tablet en gaat aan de slag met een touch pen. Maak notities, teken en werk grafische ideeën uit. Zet de laptop in de presentatiestand en laat je werk zien. Geen klus is te zwaar dankzij de kracht van de Intel® Core™ i7 processor.


Bekijk alle HP Envy laptops

HP Spectre 13

Hoewel dit geen 2-in-1 laptop is, willen we deze toch ook graag in de schijnwerpers zetten. De vakkundig ontworpen aluminium behuizing van slechts 10,4 mm met een verborgen scharnier en verlicht toetsenbord is afgewerkt in Ceramic White met accenten van Pale Gold. Daarnaast weegt hij slechts 1,1 kg. Het touchscreen met scherpe 4K resolutie en dunne schermranden zorgt voor een optimale kijkervaring. De nieuwste 8e generatie Intel® Core™ i7-8550U processor zorgt dat je zware programma¿s moeiteloos tegelijk kunt gebruiken zonder concessies te doen op snelheid.


Bekijk de HP Spectre 13

Bekijk alle HP laptops

Wat zijn de verschillen tussen de HP productlijnen?

Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, het Intel logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, het Intel Inside logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, Xeon Inside en Intel Optane zijn handelsmerken van Intel Corporation of zijn dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen.


© 1999 - 2018 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 33.485 beoordelingen