The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Miele

Miele banner

Kwaliteit, gebruiksgemak en comfort. Dat maakt Miele al bijna 120 jaar waar. Er wordt bij Miele namelijk niets aan het toeval overgelaten om kwaliteit en duurzaamheid continu te garanderen. Miele maakt kwaliteit. En dat merk je elke dag. Op deze pagina vind je alle Miele producten uit ons assortiment.

Acties & innovaties van Miele

Miele

Miele wasmachine aanbiedingen

Over Miele

De voordelen van Miele


De voordelen van Miele

Het motto van Miele is niet voor niets Immer Besser. Miele doet namelijk geen enkele concessie op kwaliteit en gebruiksgemak. Miele combineert innovatieve technieken met hoogwaardige materialen. Hierdoor weet je zeker dat je het beste in huis haalt. Er is geen betere.

De techniek van Miele


De techniek van Miele

Waar je de apparatuur van Miele ook voor gebruikt, je bent verzekerd van een perfect resultaat. Het geheim? Slimme technieken en innovatieve functies die voor een échte verbetering zorgen.

Het comfort van Miele


Het gebruiksgemak van Miele

Het zijn de kleine dingen die producten groots maken. Miele weet dat als geen ander en loopt voorop als het gaat om gebruiksgemak en comfort. Zo schenkt Miele veel aandacht aan de bediening van de apparatuur. Om de gebruikservaring compleet te maken beschikt elk product over slimme technieken en automatische programma's.

De kwaliteit van Miele


De kwaliteit van Miele

Miele produceert al meer dan 100 jaar apparatuur van de hoogste kwaliteit. Er wordt niets aan het toeval overgelaten om kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Door het gebruik van duurzame materialen, innovatieve technieken en perfectie tot in de details zorgt Miele voor betrouwbare producten waar je op kunt bouwen. Er is geen betere.

Miele design


Het design van Miele

Design is belangrijk voor Miele. De strakke lijnen, hoogwaardige materialen en overzichtelijke bedieningspanelen zorgt dat elk Miele apparaat tijdloos oogt. Of het nu gaat om stofzuigers, wasautomaten, droogautomaten, afwasautomaten of inbouwapparaten voor in de keuken, over elk detail is nagedacht. Het design van Miele is altijd vooruitstrevend. Miele producten weerstaan alle trends. Handig, want een Miele gaat immers jarenlang mee.

Miele geschiedenis


De geschiedenis van Miele

Twee families bepalen sinds de oprichting van Miele het beeld van de onderneming: de families Miele en Zinkann. Met elf medewerkers, vier draaibanken en een boormachine richtten de technicus Carl Miele en de zakenman Reinhard Zinkann in 1899 in Herzebrock een bedrijf op voor de fabricage van melkcentrifuges. Hun motto wordt de bedrijfsfilosofie: 'immer besser'.


© 1999 - 2018 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 37.235 beoordelingen