Alles over de Philips SpeedPro Max steelstofzuigers

Header Philips Speedpro max

Met de Philips SpeedPro Max steelstofzuigers maakt Philips van het stofzuigen een gemakkelijk en snel klusje, zodat jij tijd overhoudt voor leukere dingen dan stofzuigen. Om het stofzuigen daadwerkelijk sneller en gemakkelijker te maken, heeft Philips 2 belangrijke toevoegingen gedaan aan de zuigmond. Zo zuigt de zuigmond aan alle kanten stof op en bevat deze verlichting. Ook de motor heeft een transformatie ondergaan en is extra krachtig.


Bekijk de Philips SpeedPro Max steelstofzuigers

360 graden zuigmond

360 graden zuigmond

De meeste zuigmonden van steelstofzuigers nemen alleen stof en vuil op aan de voorkant. Hierdoor stofzuig je als je de steelstofzuiger naar voren beweegt, maar niet als je 'm weer naar achteren trekt. Aangezien de meeste mensen de stofzuiger heen en weer halen, heeft Philips een 360 graden zuigmond gemaakt. Dit betekent dat de zuigmond aan alle kanten open is, en van alle kanten stof opzuigt. Zo haal je met elke beweging meer vuil en stof weg, ook achteruit en in hoeken.
LED-verlichting

LED-verlichting

Naast dat de zuigmond aan alle kanten stof en vuil opzuigt, bevat deze ook LED-verlichting op de voorkant. Door deze verlichting zie je beter waar het stof ligt, vooral op donkere plekken zoals onder de bank of het bed. Om gemakkelijker onder deze lage meubels te komen, is het mogelijk de steelstofzuiger helemaal plat te leggen. Handig, want zo weet je zeker dat er geen stof blijft liggen.
Digitale PowerBlade-motor

Digitale PowerBlade-motor

De SpeedPro Max steelstofzuiger hebben een vernieuwde digitale PowerBlade-motor. Deze motor zorgt voor meer zuigkracht dan de andere Philips steelstofzuigers. Hierdoor zuig je moeiteloos grover vuil op en zijn ook grotere stofwolken geen probleem. Het ingebouwde filter vangt vervolgens 99% van alle stofdeeltjes, bacteriën en allergenen.

Eerder bekeken door jou