View Coolblue in English? |

Sonos Beam Creativity event

Sonos-event-2018

Op 20, 21 en 22 september 2018 vindt het Coolblue Sonos Beam Creativity event plaats in de Coolblue winkel in Den Haag. Je maakt op deze dagen kans op een Sonos Beam soundbar. Via deze pagina kun je je als Sonos Coolblue klant opgeven voor het evenement. Let wel op: vol=vol.

Klik hier om je aan te melden

Dit ga je doen op het Sonos event

Sonos-event-afbeelding2

Op 20, 21 en 22 september kun je een workshop volgen in de winkel in Den Haag. Tijdens deze workshop bedruk je jouw eigen t-shirt in de thema's: muziek, gaming en films. Gedurende het evenement wordt jullie eigen gekozen muziek afgespeeld. Ook wordt er gezorgd voor hapjes en drankjes tijdens het evenement.


20 & 21 september: Op de donderdag- en vrijdagavond start het programma om 17: 30 uur en duurt tot 20:30 uur.


22 september: Op zaterdag is er een ochtend- en een middagprogramma. Het ochtendprogramma start om 09:30 uur en duurt tot 12:30 uur. Het middagprogramma start om 13:30 uur en duurt tot 16:30 uur.

Zo geef je je op voor het event

Ben je een Sonos klant via Coolblue en wil je naar dit evenement komen. Geef je dan via dit formulier op. Wil je samen met iemand komen, dan dien je 2 keer aan te melden via de link. Geef via de link je maat t-shirt op en je top 5 favoriete muzieknummers. Let op! Er is enkel plek voor 10 personen per workshop en vol = vol! Wij laten je per mail weten of je een van de gelukkige 10 deelnemers bent geworden. Kun je niet deelnemen aan de workshop? In de winkel in Den Haag staat op deze dagen een stand waar je terecht kunt voor meer informatie over de Sonos Beam.

Win jij een Sonos Beam?

Sonos-beam

Als klap op de vuurpijl maak je als deelnemer van het evenement kans op een Sonos Beam. Tijdens elke elke workshop wordt er 1 Sonos Beam verloot.

Eventvoorwaarden

Natuurlijk zitten er enkele voorwaarden aan dit evenement verbonden. De voorwaarden zijn als volgt:

  • Voor 19 september 2018 moet je je registreren voor het evenement.
  • Er zijn een beperkt aantal plekken van 10 personen per workshop. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Zit de workshop vol, dan kun je wel op de reservelijst geplaatst worden.

Bereikbaardheid winkel Den Haag

De winkel in Den Haag is als volgt te bereiken:
  • Met de auto: betaald parkeren kan in de parkeergarage Q Park CS - New Babylon. De ingang is te bereiken vanaf de Prinses Irenestraat en vanaf de Prins Willem Alexanderweg.
  • Met het ov: vanaf treinstation Den Haag CS is het 2 minuten lopen richting winkelcentrum New Babylon. Even naar binnen lopen en je bent bij de winkel.

© 1999 - 2018 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9.3 / 10 - 33.877 beoordelingen