The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Giovanni

5 redenen om de Xbox One S te kopen

Het is al bijna 3 jaar geleden sinds we kennis maakten met de Xbox One, de opvolger van de succesvolle Xbox 360. Het is dan ook tijd voor een update: De Xbox One S. Een geheel nieuwe console? Nee, maar hieronder vind je 5 hele goede redenen om een Xbox One S in huis te halen.

Bekijk films en series in 4K

Films en series in 4K

In tegenstelling tot de Xbox One, kijk je met de Xbox One S voortaan al je films en series zoals ze bedoeld zijn: in de volle grafische glorie van je Ultra HD 4K televisie. Via de Xbox One S Netflix app stream je bijvoorbeeld de nieuwste series in de hoogste kwaliteit en bekijk je de nieuwste films vanaf UHD Blu-Ray schijven.

Speel games en kijk films met HDR ondersteuning

HDR ondersteuning

Over nieuwe technologiën gesproken: de Xbox One S ondersteunt ook games, films en series met High Dynamic Range (HDR) optimalisatie. Bij HDR content komen kleuren natuurgetrouw in beeld en blijven details in donkere en zwarte vlakken duidelijk zichtbaar. Zo zie je bij een enge horrorfilm wat er in de schaduwen afspeelt en laat je je in een donker level niet makkelijk overvallen door tegenstanders. Om HDR te gebruiken moet zowel de content als de tv HDR ondersteunen.

Hij is kleiner en zuiniger dan de Xbox One

Kleiner en zuiniger

De Xbox One S kan nou eenmaal meer met minder: hij is namelijk 40% kleiner dan zijn voorganger, inclusief interne voeding. Zo slokt de Xbox minder ruimte op bij je tv, maar heb je meer functionaliteit tot je beschikking. Ook is de Xbox One S bij maximale belasting tot 35% zuiniger dan de Xbox One. Daarnaast blijft de Xbox One S een blikvanger. Het is een slank, wit apparaat waarbij de net afgewerkte details goed zichtbaar zijn.

Speel de games van nu én van toen

Games van toen en nu

Met de One S speel je alle vette Xbox One titels die er zijn, en die eraan zitten te komen. Films en series kijken is heel leuk, maar als echte gamer gebruik je deze console natuurlijk het liefst om een lekker potje te gamen. Met de levensechte kleuren en diepte van HDR knalt de actie van de nieuwste titels dan wel een stuk realistischer over je scherm. Als gamer bouw je over de jaren een collectie spellen op. Dus, verkoop je oude Xbox 360 games nog niet op de rommelmarkt, want met de backwards compatibility van de Xbox One S speel je die klassiekers van toen gewoon nog een keer uit.

Gebruik de controller op alle Windows 10 platformen

Windows 10 platformen

De nieuwe controller heeft verbeterde handgrepen, een groter bereik en is via bluetooth ook te gebruiken met andere Windows 10 apparaten. De handvatten van de One S controller zijn voorzien van reliëf, zodat je zelfs bij de spannendste levels de duimsticks en je tegenstander stevig onder de duim hebt. Naast je Xbox gebruik je de controller ook in combinatie met je Windows 10 pc, telefoon en tablet. Zo sta je altijd met je vertrouwde controller bovenaan de digitale scorenborden.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.295 beoordelingen