The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Lucas

Aan de slag met de Jabra Elite Sport 4.5u

Met de Jabra Elite Sport 4.5u luister je thuis en tijdens het sporten naar je favoriete muziek. In dit artikel leggen we je onder andere uit hoe je de volledig draadloze oordopjes koppelt aan de app en hoe je ze het beste in je oren doet. Zo luister je zonder problemen de hele dag muziek.

Aan de slag in 4 stappen

Oplaadcase in handen

In 4 stappen lees je hoe je zo snel mogelijk aan de slag gaat met de Jabra Elite Sport 4.5u.

Stap 1: verbinden met je telefoon

Stap 2: je oordopjes indoen

Stap 3: download de app

Stap 4: zorg voor een goede verbinding

Stap 1: verbinden met telefoon

Verbinden met telefoon

Om met de oordopjes naar muziek te luisteren moet je ze eerst koppelen aan je smartphone. In het artikel hieronder leggen we stapsgewijs uit hoe je via bluetooth een draadloze verbinding opzet tussen de oordopjes en jouw telefoon.

Stap 2: je oordopjes indoen

Alle oordopjes zitten op een andere manier in je oren. Het ene exemplaar gaat in je oren, de ander heeft er een oorhaak of oorclip bij. Deze oordopjes gaan in je oren en hebben een oorclip. Hoe je dit type het beste in je oren doet, zie je in onze video hiernaast. Lukt het niet om de Jabra Elite Sport 4.5u goed in je oren te doen? Probeer dan de verschillende maten oordopjes uit. Deze worden standaard meegeleverd.

Stap 3: download de app

De Jabra app

Wanneer je gebruik wilt maken van alle voordelen die de Jabra Elite Sport 4.5u heeft, is het nodig om de app te downloaden. De app houdt al jouw sportprestaties bij, meet je hartslag en doet nog veel meer. Ook pas je het geluid aan via een equalizer en heb je de mogelijkheid om de oordopjes van een update te voorzien.

Stap 4: zorg voor een goede verbinding

Oordopjes in handen

Met een stabiele verbinding zorg je ervoor dat je urenlang naar je favoriete muziek luistert. Heb je problemen met de verbinding? Los ze op aan de hand van de stappen in het onderstaande artikel. Zo luister je binnen de kortste keren met een stabiele connectie naar muziek.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 19.220 beoordelingen