The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucas

Aan de slag met je Apple AirPods 2

Nu jouw AirPods 2 binnen zijn, wil je er zo snel en goed mogelijk mee aan de slag. In dit artikel geven wij je 4 tips om aan de slag te gaan. Zo luister je binnen de kortste keren naar je favoriete nummers.

Aan de slag met Apple AirPods 2

Aan de slag

Met deze 4 tips ga je zo snel mogelijk aan de slag met jouw AirPods.

Tip 1: verbinden met je telefoon

Tip 2: oordopjes indoen

Tip 3: voor een goede verbinding zorgen

Tip 4: oordopjes schoonmaken

Tip 1: verbinden met je telefoon

AirPods koppelen

Heb je een iPhone met iOS 12.2 of hoger? Houd dan de oplaadcase in de buurt van je iPhone en doe de case open. Er verschijnt dan een koppelverzoek, waarna het verbinden de volgende keren automatisch gaat bij al jouw iCloud apparaten. Wanneer je AirPods wil koppelen aan een Android toestel, lees dan het volgende artikel.

Tip 2: je oordopjes indoen

AirPods zijn earbuds. Je stopt deze oordopjes niet in je oren, maar in het ronde gedeelte van je oorschelp. In de video geeft Ferdinand je meer informatie over earbuds en hoe je deze het beste in je oren doet.

Tip 3: zorg voor een goede verbinding

AirPods verbinden

Wanneer het geluid van jouw AirPods vaak hapert, ligt dat aan de verbinding. Zet de oordopjes eerst uit en weer aan door ze in de oplaadcase te doen, dit kan veel helpen. Kijk vervolgens of je veel andere bluetooth apparaten in je omgeving hebt en schakel deze uit. Meerdere bluetooth signalen verstoren het signaal tussen je iPhone en de oordopjes. Mocht dit allemaal niet helpen, zet dan je AirPods terug naar fabrieksinstellingen.

Tip 4: houd je AirPods schoon

AirPods schoonmaken

Om de levensduur van jouw AirPods te verlengen, is het belangrijk dat je de oordopjes schoonmaakt. Ga af en toe met een droog wattenstaafje langs het speakergaas en gebruik een zachte, droge en pluisvrije doek. Maak je AirPods nooit schoon met water of scherpe voorwerpen.

Reparatie

Coolblue winkel

Is er iets mis met je Apple AirPods? Kom dan langs in een van onze erkende Apple serviceprovider winkels. Welke winkels dit zijn, zie je op onze reparatie pagina. Het is belangrijk om na je reparatie de AirPods te resetten. Dit doe je als volgt.

  1. Zorg dat beide AirPods in de oplaadcase zitten en open het klepje.
  2. Het configuratie knopje achterop de case houd je minstens 15 seconden ingedrukt.
  3. Wacht tot het lampje in de case een paar keer oranje knippert. Nu zijn jouw AirPods gereset.


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.867 beoordelingen