The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Bob

Telecomabonnementen

Coolblue verkoopt geen telecomabonnementen meer. Die kun je zelf afsluiten bij een provider naar keuze. Wel zoek je bij ons een mooie, nieuwe smartphone, tablet of laptop uit. Heb je vragen over je oude abonnement? Die beantwoorden we hier voor je.

Koop hier een los product

Waarom stopte Coolblue met telefoon abonnementen?

Coolblue heeft maar één doel: klanten blij maken. Dat doen we onder andere door met onze specialistische kennis jou te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een smartphone. En door lastige dingen voor je op te lossen. De Wet op het financieel toezicht (Wft) maakt in Nederland de verkoop van abonnementen in combinatie met een toestel juist minder gemakkelijk. Het kost veel tijd en aandacht om dit toch eenvoudig te houden voor onze klanten. Daarom hebben we goed nagedacht of we abonnementen belangrijk genoeg vinden om een groot deel van onze aandacht te geven. We zijn tot de conclusie gekomen dat onze kracht ligt bij klanten blij maken, door het helpen bij de beste keuze voor een smartphone, tablet of laptop en het bieden van de beste service. Hierin het verschil maken zal in de toekomst dan ook onze focus blijven. Daarom richten we ons op het verkopen van losse toestellen.

Wat moet ik doen als mijn abonnement niet klopt of niet werkt?

Voor alle vragen over je oude abonnement neem je contact op met je provider. Die kun je meestal bereiken op nummer 1200 vanaf je mobiele telefoon.

Wat moet ik doen als mijn telecomabonnement afloopt?

Omdat Coolblue geen abonnementen meer verkoopt, kunnen we je niet meer helpen bij een verlenging. Maar eigenlijk is het heel makkelijk: als je tevreden bent over de dienstverlening van je provider, kun je het abonnement gewoon door laten lopen. Het gedeelte dat je eventueel betaalt voor het toestel stopt vanzelf na 24 maanden maar je bel- en databundel lopen gewoon door.

Wat moet ik doen als mijn telefoon kapot gaat?

Bij Coolblue heb je standaard 2 jaar garantie op je aankoop. Dat geldt natuurlijk ook voor smartphones, tablets en laptops. Je kunt je product online aanmelden voor reparatie.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.343 beoordelingen