The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Advies over Nintendo Switch gaming setups

De Nintendo Switch is voor veel gamers een droom die uitkomt. Een console die je zowel thuis als onderweg gebruikt én waar je ook nog eens samen, lokaal of online, bijzonder veel plezier aan beleeft. De 3 verschillende gaming setups voor de Nintendo Switch helpen je het maximale uit jouw favoriete Switch speelstijl te halen.

De beste Nintendo Switch gaming setup voor thuis

Zelda Link's Awakening

De Nintendo Switch is een ultra mobiele console, maar voor de gamers die het liefst thuis van de nieuwste Zelda of Pokemon game geniet is er de beste Nintendo Switch gaming setup voor thuis. Met deze setup voor thuis weet je zeker dat je thuis altijd klaar bent om je favoriete games te spelen. Plaats je switch in het docking station of neem hem met je mee en speel de vetste titels zoals ze bedoeld zijn: door het hele huis.

De beste Nintendo Switch gaming setup voor onderweg

Spelen op Nintendo Switch in de trein.

Voor de gamers die de Switch onderweg het vaakst gebruiken is de beste Nintendo Switch gaming setup voor onderweg de juiste oplossing. Met deze setup voor op reis maak je van lange ritten en zelfs van vertraging een feestje, want je Switch is altijd beschikbaar en opgeladen, of je nou achterin de auto, in de trein of met het vliegtuig reist. Dus wees niet bang en vul die pokédex, waar je ook bent.

De beste Nintendo Switch gaming setup voor multiplayer games

Mario Kart op de Nintendo Switch.

Nintendo heeft een aantal geweldige multiplayer en party games in zijn arsenaal, en met de beste Nintendo Switch gaming setup voor multiplayer games beleef je daar nog meer plezier aan. Deel je joy con controller met iemand in de trein, zet al je vrienden op een rijtje op de bank of ga online op zoek naar tegenstanders van over de hele wereld, want met deze multiplayer setup geldt: hoe meer zielen hoe meer vreugd. Kan je wel tegen je verlies?© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.835 beoordelingen