The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Tuinkalender - Herfst

Je moet er toch echt aan geloven: de herfst is begonnen. Betekent dit dat je in de maanden september, oktober en november naar binnen moet? Integendeel, verleng de zwoele zomeravonden met een terrasheater en blaas de bladeren van je gazon. Hier vind je al onze adviesartikelen met tips voor de herfsttuin.

Verleng de zomeravonden

Terrasheater

Tot laat buiten op het terras zitten is ook mogelijk in de herfst. Met een terrasheater verleng je namelijk de zomeravonden op je terras. De vraag is nu welke terrasverwarmer bij jouw situatie past. We helpen je op weg met onderstaande artikelen.

Bladvrije tuin

Bladvrije tuin

Bladval in de herfst zorgt ervoor dat je tuin vol ligt met bladeren. Gemakkelijk bladeren opruimen doe je met een bladblazer. Wanneer de bladeren op je gazon blijven liggen, tasten ze immers de kwaliteit van je grasmat aan. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Hier lees je alles over bladblazers.

Tuinonderhoud in de herfst

Tuinonderhoud in de herfst

De herfst is de ideale tijd om te kijken hoe je je tuin beschermt tegen het veranderende weer in de herfstmaaden: september, oktober en november. Denk bijvoorbeeld aan storm en dalende temperaturen. In onderstaande artikelen geven we je een aantal tips.

Tuingereedschap onderhouden

Tuingereedschap onderhouden

Heb je de laatste snoei- en maaibeurten achter de rug en wil je je tuingereedschap opbergen? Voordat je dat doet, is het verstandig om je tuingereedschap schoon te maken en andere onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. In onderstaande artikelen geven we je advies over hoe je dit doet.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 17.362 beoordelingen