The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Tuinkalender - Winter

Je denkt in de winterperiode misschien niet direct aan je tuin. Toch hoef je je tuin in december, januari en februari niet te mijden. Heb je bijvoorbeeld al eens aan een winter bbq gedacht? En is je tuingereedschap helemaal klaar om goed de winter door te komen? Hier vind je al onze artikelen over de wintertuin.

Winterbarbecue

Winterbarbecue

Barbecueën doe je alleen in de zomer? Nee hoor, ook in de koudere maanden blijf je gewoon grillen. Je moet hier natuurlijk wel een geschikte barbecue voor hebben. Nieuwsgierig? Lees dan eens de onderstaande artikelen.

Tuin beschermen tegen vorst

Tuin beschermen tegen vorst

Voor de vrieskou invalt, is het verstandig om je tuin winterklaar te maken. Niet iedere plant is namelijk bestand tegen de winterkou en je trampoline zonder hoes buiten laten staan, is waarschijnlijk ook niet het beste idee. Hoe kun je je tuin beschermen tegen de winterkou ? Je leest het hieronder.

Grasmaaier onderhouden

Grasmaaier onderhouden

Is de bodemtemperatuur lager dan 10 graden Celsius? Stop dan met het maaien van het gras en maak je grasmaaier klaar om voor langere tijd de schuur in te gaan. In onderstaande artikelen geven we je handvatten voor het onderhouden van je grasmaaier.

Overig tuingereedschap onderhouden

Overig tuingereedschap onderhouden

In de winter berg je het meeste tuingereedschap voor een lange tijd op. Hoe zorg je ervoor dat het gereedschap goed de winter doorkomt? Dat lees je hieronder.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.802 beoordelingen