The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Tuinkalender

Hoe krijg ik een kleurrijke zomertuin? Hoe houd ik mijn grasmat gezond? Hoe zorg ik ervoor dat mijn tuingereedschap winterklaar is? De antwoorden op deze vragen en meer vind je in onze tuinkalender. Per seizoen geven we je tuinadvies, zodat je zelfs in de winter van je tuin geniet.

Lente

Lente

Als er een tuinseizoen is, dan is dat wel de lente. In de lente zorg je weer voor een groen gazon, haal je de trampoline uit de schuur, is het tijd voor de grote lenteschoonmaak en haal je je tuin uit de winterslaap. Hieronder vind je al het advies over de lentetuin.

Zomer

Zomer

De zomer is het moment om vrienden en familie uit te nodigen voor een gezellige barbecue. Ook voorzie je je tuin van kleurrijke bloemen en geef je het gazon wat extra aandacht. Of het weer nu mee- of tegenvalt, wij geven je tuinadvies.

Herfst

Herfst

De bladeren vallen, de dagen worden korter: de herfst is begonnen. Dat betekent niet dat je niet meer op je terras kunt zitten, want met een terrasheater verleng je de warme avonden op je terras. De herfst is ook een goede periode om je tuingereedschap na te kijken op onderhoud, je gazon en voetpad bladvrij te houden en alvast de nodige voorbereidingen voor de winter te treffen. Hieronder vind je al het advies over de herfsttuin.

Winter

Winter

In de winter alleen maar binnen zitten? Nee joh, ook in de winter doe je nog genoeg in je tuin. Denk bijvoorbeeld aan een winterbarbecue. Maak ook je tuin en tuingereedschap helemaal klaar voor de koude maanden. Hieronder vind je alle tips voor je tuin in de winter.© 1999 - 2022 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 14.259 beoordelingen