The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Advies over MacBook per gebruikssituatie

Er zijn veel verschillende MacBook modellen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook veel verschillende type gebruikers. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een MacBook voor je studie, wil je foto's of video's bewerken of ben je een zakelijk gebruiker? Op deze pagina vind je advies om jou te helpen bij de keuze voor een nieuwe MacBook.

MacBook voor je studie

Voor iedere studie is er wel een geschikte MacBook. Welke Apple MacBook geschikt is voor jou, hangt af van meerdere factoren. Neem je hem vaak mee? Welke programma's gebruik je? Hoe intensief gebruik je hem? Dit zijn allemaal belangrijke vragen die je jezelf moet stellen. Apple MacBook koop je namelijk niet voor even, ook in de toekomst laat een MacBook je niet in de steek.

Foto- en videobewerking

Alle Apple notebooks zijn geschikt voor foto- en videobewerking. Sommige modellen zijn beter geschikt om te ontwerpen dan andere. Dit hangt af van welk type gebruiker je bent. Ben je een hobbyist die af en toe wat fotobewerking doet, ben je een student die binnenkort begint aan een grafische opleiding of ben je professioneel grafisch designer? Lees hier welke MacBook je nodig hebt.

MacBook voor zakelijk gebruik

Apple MacBook laat je in het bedrijfsleven nooit in de steek. Iedereen kan overweg met het gebruiksvriendelijke besturingssysteem: macOS. Wil je weten welke MacBook voor jou als zakelijk gebruiker geschikt is? Of wil je weten hoe je Microsoft Office gebruikt op je MacBook? Je leest het hier.


© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,4 / 10 - 18.116 beoordelingen