The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Advies over kokend water kranen

Met een kokend water kraan heb je in een handomdraai kokend water. Wil je dat je nieuwe kookkraan je huidige kraan vervangt, kies dan voor een 3 in 1 kokend water kraan. Kijk ook goed of er een kokend water kraan in jouw keuken past.

Elke keuken

Kokend water kraan voor elke keuken

Een kokend water kraan past in principe in elke keuken. Toch zijn er wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Denk aan de ruimte in je keukenkastje, het materiaal van je aanrechtblad en de ligging van de waterleidingen. Denk ook aan de hoogte van de kraan als deze voor een raam geplaatst wordt.

Soort kraan

Soort kokend water kraan

Wanneer je maar 1 kraan op je aanrecht wil, dan is een 3 in 1 kokend water kraan de beste optie. Hiermee tap je eenvoudig koud, warm en kokend water en heb je geen normale kraan meer nodig. Zeker bij een granieten, marmeren of hardhouten aanrechtblad is dit aan te raden, zodat je niet een extra gat hoeft te boren.

Installeren

Kokend water kraan installeren

Een kokend water kraan installeren is geen gemakkelijke klus. Het boren in de zwanenhals luistert nauw en kan snel fout gaan. Daarom zorgen wij er altijd voor dat je nieuwe kokend water kraan door ons wordt geïnstalleerd. Wil je dit toch zelf proberen? Dan geven wij wat tips.


© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,4 / 10 - 17.091 beoordelingen