The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Jesper

Alles over de OnePlus 7T en 7T Pro

Op 10 oktober 2019 presenteerde OnePlus de 7T en 7T Pro. Deze toestellen zijn de opvolgers van de One Plus 7 en 7 Pro, die de fabrikant in het voorjaar lanceerde. De 7T serie valt met name op dankzij het heldere en vloeiende scherm. Daarnaast laad je beide toestellen binnen een uur op. Hier vertellen we alles over deze nieuwe smartphones. Bovendien ontdek je wat het verschil tussen de 7T en 7T Pro is.

OnePlus 7T Blauw

128 GB opslagcapaciteit | 6,55 inch full hd scherm | Android 10.0
539,-
niet meer leverbaar
 • Scroll snel en soepel op het 90 Hz full hd scherm.
 • Met de Warp Charge 30 lader laad je jouw 7T binnen een uur volledig op.
 • Met 2x optische zoom kan je minder ver inzoomen zonder kwaliteitsverlies dan met de 7T Pro.
 • De 7T heeft geen aansluiting voor je hoofdtelefoon.

OnePlus 7T Grijs

128 GB opslagcapaciteit | 6,55 inch full hd scherm | Android 10.0
528,-
niet meer leverbaar
 • Scroll snel en soepel op het 90 Hz full hd scherm.
 • Met de Warp Charge 30 lader laad je jouw 7T binnen een uur volledig op.
 • Met 2x optische zoom kan je minder ver inzoomen zonder kwaliteitsverlies dan met de 7T Pro.
 • De 7T heeft geen aansluiting voor je hoofdtelefoon.

OnePlus 7T Pro Blauw

256 GB opslagcapaciteit | 6,67 inch quad hd scherm | Android 10.0
744,-
niet meer leverbaar
 • Geniet van gedetailleerde beelden tijdens films, series en games op het haarscherpe 90 Hz quad hd scherm.
 • Met de Warp Charge 30 lader laad je jouw 7T Pro binnen een uur volledig op.
 • Met 3x optische zoom haalt de camera voorwerpen 3x dichterbij zonder kwaliteitsverlies.
 • De 7T Pro heeft geen aansluiting voor je hoofdtelefoon.

Eerste indruk

Onze vlogger Jurgen heeft de OnePlus 7T al even in zijn handen gehad. Bekijk de video om te zien wat hem aan het toestel opvalt.

Scherm

OnePlus 7T Pro scherm

De OnePlus 7T heeft een 6,55 inch full hd scherm. Hiermee is het scherm minder groot en scherp dan het afgeronde 6,67 inch quad hd scherm van de OnePlus 7T Pro. Bijzonder is dat beide toestellen beschikken over een uniek 90 Hz scherm. Dit betekent dat het display 90 keer per seconde ververst. Hierdoor krijg je haarscherpe en vloeiende bewegende beelden. Je merkt vooral bij het scrollen door je menu's of Instagram tijdlijn dat dit scherm veel vloeiender beweegt dan dat van andere telefoons.

Batterij

One Plus 7T batterij Warp Charge

Beide toestellen uit de 7T serie beschikken over een goede batterij. Beide smartphones zijn razendsnel opgeladen dankzij OnePlus Warp Charge. Met deze snellaadfunctie laad je de 7T en 7T Pro binnen 20 minuten voor 50% op. Na iets meer dan een uur is je OnePlus toestel volledig opgeladen. De OnePlus 7T heeft 3800 mAh accucapaciteit, terwijl de 7T Pro ruimte heeft voor 4085 mAh. Hiermee haal je met een opgeladen toestel gemakkelijk het einde van de dag.

Camera's

OnePlus camera

Beide toestellen beschikken over dezelfde set camera's. Met de 48 megapixel standaard lens maak je scherpe foto's. Verder gebruik je de 16 megapixel groothoeklens om grote groepen of gebouwen en weidse landschappen op de foto te zetten. Verder hebben beide toestellen een 8 megapixel telelens. Met de macrolens neem je ook scherpe foto's van heel dichtbij. Het verschil tussen beide toestellen is dat de 7T 2x optische zoom heeft, terwijl je met de 7T Pro tot 3x optisch inzoomt. Je haalt voorwerpen met de Pro-versie dus nog dichterbij zonder kwaliteitsverlies.

Snelheid

OnePlus gamen

De smartphones uit de 7T serie beschikken over de krachtige Snapdragon 855 Plus processor. Hierdoor draai je moeiteloos zware apps en games op je toestel. Bovendien beschikken beide telefoons over 8 GB RAM geheugen, waardoor je soepel kan multitasken. Je bewaart al die apps en games op het 128 GB opslaggeheugen op de OnePlus 7T. Op de 7T Pro heb je met 256 GB opslagcapaciteit meer ruimte. Van beide toestellen is de opslagcapaciteit niet uitbreidbaar met een geheugenkaart.

Design

Design OnePlus 7T Pro

De 7T is verkrijgbaar in het blauw en grijs, terwijl er van de 7T Pro alleen een iets mattere, blauwe versie beschikbaar is. Het meest opvallende verschil zit in de plaatsing van de camera. De 3 camera's van de 7T zitten in een cirkel verwerkt. Bij de Pro versie zijn de camera's onder elkaar geplaatst. Verder hebben beide toestellen geen poort voor je hoofdtelefoon. De selfiecamera van de 7T zit verwerkt in een inkeping, de selfiecamera van de Pro is een pop-up camera. Hierdoor is het scherm van de Pro-versie randloos.



© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.593 beoordelingen