The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue

Welk fitnessapparaat past bij mijn trainingsdoel?

Voor ieder trainingsdoel is een geschikt fitnessapparaat te vinden. Welk apparaat geschikt is voor jou, heeft met verschillende factoren te maken. Hoe intensief ga je hem gebruiken? Wat is je leeftijd en je conditie? Wil je op hoge intensiteit trainen of juist in kleine stapjes je fitheid opbouwen? Dit zijn allemaal vragen die je jezelf kan stellen, voordat je een hometrainer, crosstrainer, loopband of roeitrainer koopt.

Ik wil afvallen

Afvallen

Je bent op zoek naar een fitnessapparaat omdat je wilt afvallen zonder steeds naar de sportschool te moeten of buiten te hardlopen. Wellicht wil je graag fietsend je afvaldoelen bereiken, wil je een apparaat met een gevarieerd aantal trainingsopties of ben je op zoek naar meer informatie over het meest geschikte apparaat om snel kilo's te verliezen.

Ik wil mijn conditie opbouwen

Conditie opbouwen

Je wilt binnenshuis je conditie opbouwen, op peil houden of verbeteren omdat je toewerkt naar een wedstrijd. Er zijn meerdere mogelijkheden waarbij je verschillende spiergroepen aan het werk zet. Bepaal welke beweging jouw voorkeur heeft en hoeveel weerstandsniveaus en trainingsprogramma's je nodig hebt om jouw doel te bereiken.

Ik wil revalideren

Revalideren

Je bent onlangs geblesseerd geraakt of geopereerd, waarna je op zoek gaat naar een fitnessapparaat om de belastbaarheid van je lichaam te verbeteren. Wellicht zoek je op advies van de fysiotherapeut of dokter naar een hometrainer met lage instap of een loopband met een laag startniveau en kleine stapjes in weerstand.

Ik wil fit blijven op oudere leeftijd

fit blijven

Je bent wat ouder, maar graag nog in goede conditie. Daarom ga je op zoek naar een fitnessapparaat om die conditie op te bouwen en op peil te houden. Je wilt een apparaat met een lage instap en verstelbare onderdelen, waarop je comfortabel traint. Bovendien wil je kiezen uit toegankelijke trainingsprogramma's, die niet al te zwaar zijn.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 20.854 beoordelingen