The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Jelle

Alles over Apple MacBook Air

Apple MacBook Air is de dunste en lichtste laptop van Apple, maar ook de minst krachtige. Ben je benieuwd waar je Apple MacBook Air allemaal voor gebruikt? Of wil je weten of het een geschikte MacBook is voor jou? Lees hier alles wat je moet weten over Apple MacBook Air.

Waar gebruik je 'm voor?

Apple MacBook Air

Omdat MacBook Air zo handzaam is, is het de ideale MacBook voor onderweg. Daarnaast heeft 'ie een maximale batterijduur van 12 uur. Je stopt MacBook Air 's ochtends in je tas en als je 's avonds thuiskomt ga je rustig nog even door. Gebruik 'm om je favoriete series te bingewatchen of maak verslagen voor je studie. Dankzij het True Tone Retina scherm ziet alles er kraakhelder uit, waar je ook bent.

Belangrijkste kenmerken

Apple MacBook Air batterijduur

Werk aan één stuk door, zonder op te laden

Apple MacBook Air is met zijn batterijduur ongeëvenaard. Kijk er tot 12 uur lang je favoriete films en series op, zonder hem tussendoor op te laden. Gebruik je hem een tijdje niet? In slaapstand gaat Apple MacBook Air zelfs tot wel 30 dagen mee. Je gaat dus gewoon weer verder waar je gebleven was als je hem een paar weken niet gebruikt hebt.

Apple MacBook Air in de trein

Gebruik hem overal

Eén van de belangrijkste voordelen van MacBook Air is dat je hem overal kunt gebruiken. Hij is licht en de batterij gaat een ruime werkdag mee. Bovendien heeft Apple MacBook Air een True Tone Retina scherm. Dit scherm past de kleurtemperatuur automatisch aan op het omgevingslicht. Zo zie je altijd de juiste kleuren. Zelf wanneer je op een zonnige dag je huiswerk afmaakt op een terrasje.

Uitvoeringen

Processor Apple MacBook Air

Werkgeheugen

Apple MacBook Air is beschikbaar met 8 GB of 16 GB werkgeheugen. Hoeveel je nodig hebt, is afhankelijk van je situatie. De meeste mensen hebben voldoende aan 8 GB werkgeheugen voor dagelijkse taken. Draai je vaak zwaardere programma's en multitask je veel? Dan is 16 GB werkgeheugen een betere keuze. Ook als je nog jaren plezier wil hebben van je MacBook Air, is 16 GB aan te raden. Programma's worden namelijk steeds veeleisender, waardoor je in de toekomst met 8 GB werkgeheugen krap zit.

Apple MacBook Air

Opslagcapaciteit

Staat jouw schijf altijd binnen de kortste keren helemaal vol? Dan is het slim om te kiezen voor een iets grotere opslagcapaciteit. Apple MacBook Air is beschikbaar met 128 GB, 256 GB of 512 GB opslag. Werk je graag in de cloud? Dan red je het gemakkelijk met 128 GB. 256 GB is voor de meeste mensen voldoende om alle persoonlijke bestanden op te slaan. Met 512 GB weet je zeker dat je voldoende ruimte blijft houden. Ook als je grotere bestanden opslaat.© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 19.861 beoordelingen