The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Advies over ASKO wasdrogers

Een ASKO wasdroger herken je aan het Scandinavisch design. De wasdroger heeft een strak ontwerp, dat zich kenmerkt door functionaliteit en minimalisme. Je koopt hiermee een stijlvolle droger die alle functies heeft om je was te beschermen. Je leest hier wat je moet weten over een ASKO wasdroger.

Scandinavisch design

ASKO wasdroger

Het merk ASKO bestaat sinds 1950 en vindt zijn oorsprong in Zweden. Bij het kopen van een wasdroger heb je keuze uit een wit of rvs model. Een ASKO wasdroger is gebruiksvriendelijk dankzij het overzichtelijke display. Je hebt hiermee keuze uit 99 talen. Door de ruime opening stop je je beddengoed gemakkelijk in de trommel. De Soft Drum trommel van roestvrij staal zorgt ervoor dat je wollen trui of zijden blouse langer als nieuw blijft.

Butterfly techniek

ASKO droger Butterfly techniek

Je was droogt gelijkmatig dankzij het Butterfly droogsysteem. Hiermee beweegt je beddengoed in de vorm van een 8. Deze techniek zorgt ervoor dat je was niet in een prop draait. Zo blijven je lakens en handdoeken uit elkaar en blaast de lucht hier beter door. Ook zorgt het Butterfly systeem ervoor dat je minder last hebt van kreukels. Je ontdekt hier hoe deze techniek werkt.

Minder strijkwerk dankzij stoom

ASKO wasdroger met stoom

Om kreukels te verminderen, neem je een ASKO droger met stoom. Je gebruikt dit voor 6 overhemden tegelijk. Met het stoomprogramma heb je minder last van kreukels en ben je extra snel klaar met strijken. Zo trek je snel je favoriete overhemd aan. Het is ook mogelijk om gevoelige stoffen op te frissen met stoom. Een pas gedragen trui hoeft hierdoor niet in de wasmachine. Dit is beter voor de stof en bespaart water en energie.

Efficiënt en energiezuinig drogen

ASKO wasdroger

Door het Multi Filter systeem van een ASKO warmtepompdroger beschik je over een dubbel pluizenfilter. Het filter vangt de kleinste stofdeeltjes op en voorkomt dat pluizen zich in je droger ophopen. Deze bescherming verlengt de levensduur van je wasdroger en zorgt ervoor dat deze altijd energiezuinig blijft.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.732 beoordelingen