The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Laurence

Alles over BlueBuilt

BlueBuilt is het eigen merk van Coolblue. We hebben deze producten zelf samengesteld op basis van productdata, feedback van klanten én onze eigen productkennis. Gewoon, goede producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding dus. We hebben er zelfs zoveel vertrouwen in dat we je gerust een extra lange garantie geven.

De beste prijs-kwaliteit

BlueBuilt producten hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding en zijn super gebruiksvriendelijk. De producten zijn namelijk samengesteld op basis van productdata, feedback van klanten én onze eigen productkennis. Ze bevatten alleen specificaties waar je zeker weten blij van wordt. Bij de producten zit een stapsgewijze en begrijpelijke handleiding, zodat zelfs je oma begrijpt hoe het werkt.

Feedback klanten

Feedback van klanten

Bij het samenstellen van nieuwe producten maken we gebruik van feedback van klanten. We bekijken reviews van vergelijkbare producten, maar ook de redenen waarom klanten producten retour sturen of contact met ons opnemen. Zo zagen we dat het aansluiten van een HDMI kabel vaak niet mogelijk was, bijvoorbeeld bij apparaten die dicht tegen de wand staan. Daarom hebben we een koppelstuk toegevoegd, waarmee je de HDMI kabel direct naar beneden richt.

Bluebuilt eigen productkennis

Eigen productkennis

Onze productspecialisten beschikken over veel bruikbare productkennis door hun ervaring binnen de productcategorie en het bezoeken van beurzen en leveranciers. Daarom zijn ze nauw betrokken bij het samenstellen van nieuwe producten. Deze kennis verwerken we vervolgens ook in onze zelfgeschreven handleidingen. Bij BlueBuilt producten ontvang je in veel gevallen een stapsgewijze en begrijpelijke handleiding. Deze schrijven we helemaal zelf om er zeker van te zijn dat zelfs je oma begrijpt hoe het werkt.

Gaan lang mee

BlueBuilt stevig materiaal

Stevig materiaal

BlueBuilt producten gaan lang mee. De producten zijn gemaakt van stevig materiaal dat uitvoerig is getest. Zo kiezen we ervoor om veel kabels te maken van extra stevig nylon.

BlueBuilt 5 jaar garantie

Extra lange garantie

Omdat we zoveel vertrouwen hebben in onze producten, geven we je een extra lange garantie op fabricagefouten.

Gewoon, groen

Bluebuilt gewoon groen

BlueBuilt producten hebben een milieuvriendelijke, direct verzendklare verpakking van gerecycled karton. Op deze manier versturen we minder verpakkingsmateriaal en lucht en kunnen onze busjes meer producten in één keer meenemen. Wel zo groen.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 20.854 beoordelingen