The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Eva

Advies over cashbacks: wat zijn het en hoe werken ze?

Bij Coolblue hebben we veel verschillende aanbiedingen op onze producten. Een actie die je geregeld ziet terugkomen is de cashback actie. Bij deze actie krijg je een deel van het aankoopbedrag terug. Jippie! Maar bij wie moet je zijn en wat moet je ervoor doen om het geld te ontvangen? Dat leggen we je op deze pagina uit.

Wat is een cashback actie?

Wat is een cashback

Het woord zegt het eigenlijk al: geld terug. Bij een cashback actie krijg je een deel van het bedrag dat je voor een product betaald hebt terug van de fabrikant. Hoeveel je terugkrijgt hangt van de actie af. Je herkent de cashback actie aan het oranje label met '€xx,- cashback' dat je op het product ziet staan. Bij de productinformatie vind je een tekstblok met meer informatie over de actie.

Hoe werkt een cashback actie?

Hoe werkt een cashback

Om gebruik te maken van een cashback actie, moet je het product dat je gekocht hebt na aankoop aanmelden. Dit doe je bij de fabrikant van het product: zij gaan over de aanmeldingen. In het tekstblok met informatie bij de producten vind je een link naar de website van de fabrikant waar je je product aanmeldt. In het geval van smartphones heb je hiervoor de EAN en IMEI code van het toestel nodig.

Hoe lang geldt een cashback actie?

Hoe lang geldt een cashback

Qua tijd zijn er bij een cashback actie 2 dingen belangrijk. Allereerst geldt er een bepaalde termijn waarin je het product gekocht moet hebben, wil je gebruikmaken van de cashback actie. Omdat je je product moet aanmelden om het geld te ontvangen, is er een aparte termijn waarin je je product moet aanmelden. Deze loopt meestal langer door dan de aankooptermijn. Deze data vermelden we bij Coolblue in het tekstblok met uitleg over de actie die bij de productinformatie staat.

Hoe lang duurt het voor ik mijn geld krijg?

Hoe lang duurt een cashback

De tijd die het kost voor je het geld van de cashback op je rekening gestort krijgt hangt van de specifieke actie af. De fabrikant bepaalt dit. Meestal duurt het ongeveer een maand.

Wat is een Coolblue cashback actie?

Coolblue cashback

Bij een Coolblue cashback krijg je tevens een gedeelte van je aankoopbedrag terug. Waar je normaal gesproken allerlei foto's van bonnetjes en streepjescodes moet opsturen, is dat bij de Coolblue cashback niet nodig. Je krijgt na aankoop van een product waar een Coolblue cashback op zit binnen 24 uur een e-mail met een link naar de registratiepagina. Je vult je naam, e-mailadres, rekeningnummer en je ordernummer in. Binnen 3 werkdagen ontvang je het bedrag van de cashback op je rekening.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.079 beoordelingen