The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Rowan

Alles over Coolblue abonnementen

Met een Coolblue abonnement heb je altijd een werkend product voor een vast bedrag per maand. En hij is ook nog eens superzuinig.

Wat zijn de voordelen?

  • Altijd een werkend product voor een vast bedrag per maand.
  • Product stuk? Binnen 48 uur ruilen we hem om.
  • Ga je verhuizen? Wij verhuizen je product gratis met je mee.
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
  • Na 1 jaar maandelijks kosteloos opzegbaar.

Hoe werkt het?

1. Bekijk welk abonnement het beste bij je past. Elk product met een abonnement is energiezuinig en van hoge kwaliteit. Je voegt het abonnement aan je winkelmandje toe door op de productpagina op de blauwe knop te klikken.

2. Kies bij het afrekenen voor de door jou gewenste bezorgdag. Je hoeft alleen de eenmalige kosten te betalen. Direct na je bestelling ontvang je een bevestiging per mail.

3. We bezorgen het product op de afgesproken dag bij je thuis. Standaard bezorgen wij producten tot aan de drempel van je woning. Tegen betaling bieden wij een extra aansluitservice aan. We zetten je product dan op de gewenste plek en sluiten dit voor je aan.

4. Rond de 29e van de maand schrijven we de abonnementskosten automatisch van je rekening af. Je betaalt een maand vooruit. De eerste afschrijving is daardoor hoger, omdat je dan voor de eerste en de opvolgende maand betaalt.

5. Gaat je product stuk? Neem contact op met klantenservice@coolblue.nl of 010 - 798 89 99. Wij zorgen dat je zo snel mogelijk weer een werkend product hebt.

Algemene voorwaarden

Rowan
Artikel van:
Rowan Witgoedspecialist.


© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 16.916 beoordelingen