The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Kasper

Alles over Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 is beschikbaar. Deze nieuwe game van ontwikkelaar CD Projekt RED is voor velen de meest geanticipeerde game van 2020. Wij vertellen je hier alles over Cyberpunk 2077.

Bugs

Momenteel kampt Cyberpunk 2077 nog met veel bugs op console. Deze bugs moeten verholpen worden met een update van CD Projekt RED.

Cyberpunk 2077

Productnaam Cyberpunk 2077 Day One Edition
Platformen PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, PC
Aantal spelers 1 (multiplayer volgt na release)
Prijs € 49,99 - € 64,99

Cyberpunk 2077 Day One Edition

ook geschikt voor de PS5
PS4 en PS5 | Open world | Day One Edition
55,99
op voorraad
  • Dialogen zijn diepgaand en hebben invloed op het verloop en de uitkomst van de game.
  • Kies zelf je speelstijl met behulp van upgrades, verschillende soorten wapens en stats.
  • Koop je de game op cd voor de PS4 of Xbox One, dan krijg je een gratis upgrade om de game op de PS5 of Xbox Series X te spelen wanneer deze uitkomen.
  • De multiplayer komt pas na de release van de game.
  • De console versies van deze game bevat momenteel nog veel bugs, die in de toekomst met updates moeten verdwijnen.

De setting van Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 setting.

Cyberpunk 2077 speelt zich af in een fictieve nabije toekomst. Waar het allemaal gebeurt, is Night City. Night City staat onder controle van grote organisaties en robotics zijn essentieel in het dagelijks leven. Jij speelt als ‘V’, de hoofdpersoon van Cyberpunk. Met behulp van een uitgebreide tweaks maak jij van V een man, vrouw of iets ertussenin. Gaandeweg maak je V steeds meer eigen met de vele augments (upgrades), die installeerbaar zijn in het lichaam van V.

De gameplay van Cyberpunk 2077

Gameplay van Cyberpunk 2077.

Cyberpunk 2077 is een first person shooter (FPS), wat wil zeggen dat je je karakter bestuurt alsof je zelf het personage bent. Je kiest in RPG-stijl hoe je de game speelt en welke stats je levelt. Dit zijn onder andere body, intelligence, technical en reflexes. Qua wapens heb je keuze zat en het is mogelijk de game volledig door te spelen zonder ook maar één iemand om te leggen. Cyberpunk geeft je alle vrijheid de game te spelen zoals jij wilt.

Augments en aanpassingen

Augments Cyberpunk 2077.

Zoals gezegd is de aanvankelijke character creation optie voor V enorm, waardoor je letterlijk elk deel van het lichaam van V aanpast. De augments helpen je een sterkere V te maken, maar niet alleen voor gevechten komen de augments van pas. Zo zijn er in Night City ook inwoners die een andere taal dan Engels spreken, die je na het installeren van de juiste chip pas verstaat.

Dialogen en quests

Cyberpunk 2077 wereld.

Degenen die The Witcher 3 hebben gespeeld, weten wat ze te wachten staat in Cyberpunk 2077. Een enorme stad met heel veel plekken om te verkennen, in combinatie met dialoog opties die gevolgen hebben voor het verloop van de game en de uitkomst hiervan. Tel hierbij een enorme hoeveelheid aan quests op en je hebt een spel waar je jezelf uren in gaat verliezen.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.702 beoordelingen