The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Lucinda

Aangekondigd: Apple iPhone 11 Pro en 11 Pro Max

Apple heeft gisteravond tijdens het grote iPhone event de opvolgers van iPhone Xs en iPhone Xs Max aangekondigd. Deze toestellen pronken voor het eerst in de iPhone geschiedenis met de 'Pro' naam: iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. Op deze pagina vind je alles wat je wil weten over deze gloednieuwe iPhone modellen.

Apple iPhone 11 Pro (Max): wat is er nieuw?

Apple iPhone 11 Pro (Max) Midnight Green

Met een schermformaat van 5,8 inch is iPhone 11 Pro het handzame formaat en is iPhone 11 Pro Max zijn grote broer van 6,5 inch. Apple iPhone 11 Pro (Max) heeft een vernieuwd Super Retina XDR scherm, het mooiste scherm ooit op iPhone. Dankzij de A13 chip is iPhone 11 Pro (Max) de krachtigste iPhone tot nu toe. En ook met de langste batterijduur, die gaat namelijk tot 5 uur langer mee. En foto's maken? Daar heb je geen digitale camera meer voor nodig. Deze iPhone heeft namelijk niet 2, maar 3 camera's op de achterkant.

Verschil met iPhone Xs (Max)

Apple iPhone 11 Pro (Max) detail

Het ontwerp van de toestellen is nagenoeg hetzelfde. Het verschil zit 'm in het glas aan de achterkant; dat is bij Apple iPhone Pro (Max) mat. Bij de nieuwe modellen heeft Apple een nieuw scherm gebruikt, namelijk het Super Retina XDR scherm. Bij iPhone Xs (Max) heette dit nog het Super Retina scherm. Maar de grootste verschillen vind je vooral in de binnenkant. Zo is iPhone 11 Pro (Max) sneller dan iPhone Xs (Max) dankzij de gloednieuwe A13 bionic chip. Ook gaat de batterij tot 5 uur langer mee. Je maakt mooiere foto's en dat heeft alles te maken met de driedubbele camera. Xs heeft er namelijk 2.

Alles over de Keynote

Apple onthulde tijdens de Keynote 3 nieuwe iPhone modellen, een nieuwe Apple Watch en een nieuwe iPad. Jasper vertelt je in 10 minuten alles wat je moet weten.© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 16.429 beoordelingen