The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Giovanni

Alles over de beste Oculus games releases van 2021

Tijdens de allereerste Oculus games showcase kondigde Oculus een aantal leuke games aan die in de loop van 2021 uitkomen. Je speelt deze games op de Oculus Quest 2 of Oculus Rift S VR bril. We zetten de beste games hier voor je op een rijtje. Die games koop en download je in de games bibliotheek van je VR bril.

Oculus games van 2021

Releasedatum Platform
Resident Evil 4 Later in 2021 Oculus Quest 2
Lone Echo 2 Zomer 2021 Oculus Rifts S en Oculus Quest 2 met Link Cable
I Expect You To Die 2 Later in 2021 Oculus Rifts S en Oculus Quest 2
Carve Snowboarding Later in 2021 Oculus Quest 2

Resident Evil 4

In Resident Evil 4 neem je de rol in van Leon, die met verschillende wapens de hordes zombies en andere horrorwezens van zich af schiet. Je gaat op zoek naar de ontvoerde dochter van de president en komt daarbij flink wat engnekken tegen. Gebruik de controllers om je in-game te bewegen en wapens te hanteren. Het richten, schieten, herladen en nog veel meer doe je door in het echt de bewegingen te maken. De Oculus Quest 2 vertaalt de bewegingen naar de acties in de game.

Lone Echo 2

Jack en Liv keren terug in Lone Echo 2 en jij gaat op avontuur. Ontdek de gigantische ruimtewereld via virtual reality. Met high-tech gereedschap ontrafel je mysteries van de toekomst en ga je in-game uitdagingen aan. Gebruik de controllers om jezelf door de ruimte te bewegen en alle middelen die jij tot je beschikking hebt in te zetten. Speel deze game op de Oculus Rift S en op de Oculus Quest 2. Je verbindt die met een Link Cable of Air Link aan je computer.

I Expect You To Die 2

Duik in de huid van een virtuele spion en los puzzels op in I Expect You To Die 2. Je gaat diep undercover om de kwade bedoelingen van Zoraxis te onderzoeken, die uit is op wereldoverheersing. Gebruik de controllers van de VR bril om alles te onderzoeken wat je in de virtuele wereld ziet. Dit tweede deel van de populaire game I Expect You To Die speel je op de Oculus Quest 2 en de Oculus Rift S.

Carve Snowboarding

Carve Snowboarding is een remake van de populaire Nintendo 64 klassieker. Je keert terug naar de pistes, maar dit keer in de virtuele wereld. Glijd op je snowboard van de witte bergen af en stunt erop los door met de controllers tekeer te gaan. Oh, en ben je dan toch lekker bezig met die controllers? Geef dan meteen je virtuele hond een aai over zijn bol. Je speelt Carve Snowboarding op de Oculus Quest 2.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.586 beoordelingen