The website is in Dutch. Would you rather see it in English?Geschreven door Thomas

Alle geruchten over de nieuwe OnePlus 8

Nog voordat de OnePlus 7T en de OnePlus 7T Pro variant op in oktober 2019 op de markt kwamen, verschenen er online al een aantal geruchten over de OnePlus 8. Inmiddels draait de geruchtenmolen op volle toeren. Naar verwachting komt de OnePlus 8 in voorjaar van 2020 uit. Hier lees je alle geruchten over de nieuwste toestellen uit de stal van OnePlus.

De OnePlus 8 Lite?

Er komt mogelijk ook een Lite-versie van de OnePlus 8 uit. Dit is opmerkelijk, want de laatste keer dat OnePlus een dergelijke telefoon uitbracht was in 2015. Op gelekte renders is een smartphone te zien met een 6,4 of 6,5 inch scherm met een gecentreerd punch-hole cameragat. Het is onbekend of dit toestel ook een 90 Hz scherm krijgt. Op de achterkant van het toestel is een dubbele camera en een mogelijke ToF-sensor te zien.

Bron: 91mobiles.com; [Exclusive] OnePlus 8 Lite renders reveal a mid-range phone with punch-hole display, rectangular camera module. 7 december 2019.

OnePlus 8 prototype gespot

Op de sociale nieuwswebsite Reddit zijn foto's verschenen van een mogelijk prototype van de OnePlus 8 of 8 Pro. Op de foto's is een paars OnePlus toestel te zien met een nieuwe camera indeling en 5G ondersteuning. Als dit inderdaad een OnePlus 8 prototype is, zou dit de eerste OnePlus smartphone met 5G ondersteuning zijn. Ook de kleur van het toestel is opvallend. OnePlus bracht nog niet eerder een paars toestel uit.

Bron: Reddit.com; OnePlus 8/8 Pro prototype spotted in the wild. 9 november 2019.

OnePlus 8 Pro met 120 Hz scherm

De OnePlus 7 Pro was de eerste smartphone met een 90 Hz scherm die de Chinese fabrikant uitbracht. Vervolgens verschenen de OnePlus 7T en de 7T Pro ook met een scherm met deze verversingssnelheid. Tijdens de lancering claimde OnePlus dat al hun toekomstige toestellen een 90 Hz scherm zouden krijgen. Op Twitter gaan echter geruchten dat de OnePlus 8 Pro mogelijk een nóg vloeiender scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz krijgt.

Bron: Gsmarena.com; OnePlus 8 Pro to come with a 120Hz display. 8 november 2019

OnePlus 8 Pro renders gelekt

Er zijn opnieuw renders van een nieuw OnePlus toestel gelekt. Ditmaal gaat het om de grote broer van de OnePlus 8: de OnePlus 8 Pro. De renders tonen een toestel dat bijzonder veel lijkt op de eerder gelekte OnePlus 8 renders. De grootste verschillen zijn het grotere 6,65 inch scherm en een vierde camera. Dit is vermoedelijk een time of flight sensor. Deze dieptesensor maakt het mogelijk om foto's met een scherptediepte effect te maken.

Bron: Gsmarena.com; After OnePlus 8, the OnePlus 8 Pro breaks cover with a punch-hole display and quad cameras. 18 oktober 2019.

OnePlus 8 renders

Via Twitter zijn namelijk mogelijke renders gelekt van de eerstvolgende smartphone uit de stal van OnePlus. Het ontwerp van het toestel lijkt mede door de driedubbele camera, dunne bezels en de glazen achterkant behoorlijk op dat van de OnePlus 7 Pro. Het meest opvallend is de punch-hole camera die in de linkerhoek van het 6,5 inch scherm zit. Het toestel lijkt geen pop-up selfiecamera te krijgen. Hierdoor is er mogelijk ruimte in de behuizing voor bijvoorbeeld draadloos opladen. In dat geval zou dit de allereerste OnePlus smartphone zijn met ondersteuning voor draadloos opladen.

Bron: Gsmarena.com; OnePlus 8 renders suggest hole-punch selfie cam; wireless charging rumored. 3 oktober 2019.


© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 12.102 beoordelingen