Geschreven door Amber

Alles over de Samsung Galaxy Note 8

De Samsung Galaxy Note 8 is aangekondigd! De Note 8 heeft het grote infinity screen dat we kennen van de Galaxy S8 en S8 Plus en de S pen die herkenbaar is voor elk Note toestel. Ook is het de eerste smartphone van Samsung met een dubbele camera. Op deze pagina lees je alles over de nieuwe Note, van onze omruilactie en advies tot het bestellen van de telefoon met bijbehorende accessoires.

Advies over de Samsung Galaxy Note 8

S8 (Plus) vs Note 8

Vergelijking

De Samsung Galaxy Note 8 verschijnt een paar maanden na de Galaxy S8 en S8 Plus. In hoeverre verschilt de Note 8 van deze toestellen? Je leest het in de vergelijking.

Bijzonderheden Note 8

Bijzonderheden van de Note 8

Wat maakt de Samsung Galaxy Note 8 bijzonder? De meegeleverde stylus bijvoorbeeld en het feit dat het de eerste smartphone van Samsung is met een dubbele camera. We vertellen je meer over deze bijzonderheden in de artikelen.

Dex en Bixby

Samsung DeX

Bij de Samsung Galaxy Note 8 ontvang je gratis een Samsung DeX. Hiermee maak je van je Note 8 een desktop computer. In dit artikel lees je hoe dat precies werkt.

Bixby

Bixby is Samsungs virtuele assistent. Je vindt hem standaard op de Samsung Galaxy Note 8. Wat je er allemaal mee kan? Je leest het in dit artikel.

Samsung Smart Switch

Als je net de Samsung Galaxy Note 8 hebt aangeschaft, wil je waarschijnlijk graag de gegevens van je oude telefoon naar je nieuwe overzetten. Met Samsung Smart Switch doe je dit eenvoudig. Of je oude telefoon nou een Android smartphone, Windows telefoon of Apple iPhone is. In de video legt Ferdinand stap voor stap uit hoe dit in zijn werk gaat. Of je leest het in ons artikel.

Bestel de Samsung Galaxy Note 8

  • 64 GB opslagcapaciteit
  • 6,3 inch Quad HD scherm
  • Android 8.0 Oreo
799,-
op voorraad
  • Met de dubbele camera's maak je scherpe foto's.
  • Door de optische beeldstabilisatie zijn je foto's niet meer bewogen.
  • Je belt ook in de regen met deze waterdichte telefoon.
  • De plaatsing van de vingerafdrukscanner (naast de camera) is wennen.
Amber
Artikel van:
Amber
Telefoonspecialist.