The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Bob

Alles over de Samsung Galaxy Tab S4

Met de Samsung Galaxy Tab S4 zette Samsung in 2018 een nieuw vlaggenschip onder de tablets neer. Deze tablet is niet alleen bij uitstek geschikt voor video's en muziek, maar ook je werk en andere dagelijkse taken pak je snel en efficiënt op.

Samsung Galaxy Tab S4 Wifi Zwart

10,5 inch scherm | 64 GB opslagcapaciteit | Internet via wifi
549,-
niet meer leverbaar
  • Ga op in je favoriete serie dankzij het grote scherm de 4 stereo speakers
  • Met de nieuwe S Pen schrijf je zelfs op een uitgeschakeld scherm
  • Werk zoals op je computer dankzij Samsung DeX
  • Regel al je smart home zaken via je tablet

Beeld en geluid

Samsung Galaxy Tab S4 AKG speakers

Ten opzichte van zijn voorganger heeft de Tab S4 dunnere randen en een groter schermoppervlak. Bovendien zijn de homeknop en het logo verdwenen, waardoor je minder afleiding hebt als je een filmpje of serie kijkt. Ga helemaal op in de video die je bekijkt, niet alleen vanwege het scherm, maar net zo zeer vanwege het volle geluid van de 4 door AKG getunede stereo speakers. Dankzij de grote batterij haal je gemakkelijk het einde van je film; je kijkt zelfs een hele serie op één batterij.

De nieuwe S Pen

Samsung Galaxy Tab S4 S Pen Screen Off Memo

De vernieuwde S Pen is nu net zo lang als een echte pen, zodat je hem makkelijk vasthoudt. Geef je berichten een persoonlijk tintje met een handgeschreven tekstje, door wat te krabbelen op een afbeelding of zelfs via een GIFje dat je zelf tekent. Handig is de functie waarmee je buitenlandse talen en vreemde valuta/eenheden naar het Nederlands vertaalt met een simpele druk op de knop van je S Pen. Briljante ingevingen schrijf je ook op een uitgeschakeld scherm, dankzij Screen Off Memo.

Productiviteit

Samsung Galaxy Tab S4 toetsenbordhoes DeX

De Tab S4 is bij uitstek geschikt voor zwaardere taken dankzij de krachtige processor. Gebruik Samsung DeX om je S4 een vertrouwde, desktop-achtige interface te geven, waardoor je effectiever werkt. Sleep bijvoorbeeld foto's vanuit je galerij naar je e-mail, zoals op een computer. Voor een nog betere werkervaring combineer je je S4 met een hoes met toetsenbord en/of verbind je je tablet via een adapter aan een monitor. Koppel als je klaar bent eenvoudig je tablet los en je bent weer mobiel.

Smart home

Samsung Galaxy Tab S4 Daily Board

Gebruik de S4 om al je smart home applicaties te besturen via de SmartThings app. Koppel bijvoorbeeld je televisie om filmpjes en video's van de tablet op een groot scherm te laten zien. Zet je tablet in het Pogo stand-laadstation en het Daily Board start automatisch op. Hier zie je bijvoorbeeld tijd, datum en het weer met op de achtergrond (een slideshow van) je favoriete afbeeldingen en foto's. Zo neemt je S4 ook tijdens het opladen een handige, centrale plek in huis in.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.075 beoordelingen