The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Alles over gaming in 2021

2021 belooft veel goeds voor gamers. Er staan een aantal vette en langverwachte games in de planning. Ook hopen we op nieuwe voorraad van de PlayStation 5 en Xbox Series X consoles. Alles over de grote releases van 2021 en nieuwe consoles vind je hier.

Games van 2021

Games in 2021

Of je nu graag in de huid van je fictieve karakter kruipt in een RPG of je vrienden en de online concurrentie de baas wil zijn in Skull & Bones, 2021 brengt voor iedereen een leuke game met zich mee. Lees hier alles over de games van 2021.

De beste games voor de PlayStation 5

PlayStation games

De beste games voor de Xbox Series X

Xbox games

Dit zijn de games die we je aanraden om op je Xbox Series X te spelen.

De beste Nintendo Switch games

Nintendo games

Dit zijn de games die we je aanraden om op je Nintendo Switch te spelen.

Alles over de PlayStation 5

PlayStation 5 consoles.

Met een nieuw uiterlijk, een geüpdatete controller en snellere hardware is de PlayStation 5 de console voor de komende jaren. Lees hieronder alles over de nieuwste console van Sony.

Alles over de Xbox Series X & S

Xbox Series X en S.

Kies uit één van de 2 nieuwe Xbox consoles. Met zowel de Xbox Series S als de Xbox Series X speel je de komende jaren de nieuwste games in hoge resolutie. Alles over de nieuwe Xbox consoles lees je hieronder.

Alles over de Oculus Quest 2

Oculus Quest 2.

De eerste standalone VR bril van Oculus, de Oculus Quest, heeft met de Oculus Quest 2 een opvolger gekregen. Met een scherper en sneller display en een lager gewicht is de nieuwe Quest 2 nog makkelijker in gebruik dan zijn voorganger. Je leest hier alles over deze nieuwe VR bril.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.867 beoordelingen