The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Alles over Google Assistent

Je bent helemaal klaar voor de volgende stap als het gaat om een slimmer huis. Google Assistant of Google Home lijkt je wel wat, maar je bent nog niet overtuigd. Dan zit je hier goed. Wij hebben namelijk alles over Google Assistent voor je uitgezocht en vertellen je op verschillende pagina's alles over het systeem. Vragen als: 'Wat kan ik allemaal met Google Assistent?' en 'Waar zit Google Assistent allemaal in?' worden beantwoord. Begin hieronder met je reis in de wereld van Google Assistent.

Wat kan ik met Google Assistent?

Wat kan ik met Google Assistant

Vanaf het begin dat je wakker wordt tot het moment dat je gaat slapen staat Google Assistent je bij in je dagelijkse bezigheden. Wat de mogelijkheden allemaal zijn, lees je hier.

Producten en Google Assistent

Producten en Google Assistant

Er zijn heel veel merken en dus producten koppelbaar met Google Assistent. Wij hebben de merken en producten voor je geselecteerd, zodat je zelf niet meer hoeft te zoeken.

Google Assistent in gebruik

Google Assistant in gebruik

Voordat je met Google Assistent aan de slag gaat, wil je weten wat je nu eigenlijk allemaal nodig hebt. Op deze pagina lees je wat je nodig hebt om Google Assistent te kunnen gebruiken.


© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 42.131 beoordelingen