The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Iris

Alles over koffiemachines bekijken in onze winkels

Ben je op zoek naar een koffiemachine, maar wil je deze eerst zelf testen? Kom dan naar onze Coolblue winkel in Den Haag of Amsterdam! Een deel van ons assortiment Nespresso machines, volautomatische koffiemachines én pistonmachines staan hier voor je uitgestald en zijn klaar voor gebruik. Zo proef je meteen of de koffie lekker smaakt.

Koffie proeven in Den Haag of Amsterdam

Weet je nog niet precies welke koffiemachine je wilt, of wil je graag advies over een specifiek model? Onze specialisten in de winkel in Den Haag en Amsterdam helpen je graag bij het uitkiezen van de beste koffiemachine voor jou. Neem plaats aan de koffiebar in de winkel in Den Haag en laat onze barista een lekker kopje koffie voor je inschenken. Als je wilt, kijk je meteen mee hoe dit werkt. Onze barista leert je graag alle kneepjes van het vak.

Welke koffiemachines staan er in de winkel?

Volautomatische koffiemachines bekijken

Met een volautomatische koffiemachine zet je met 1 druk op de knop een kop koffie van versgemalen bonen. We hebben verschillende soorten volautomaten in de winkel staan. Bijvoorbeeld bonenmachines waarmee je alleen espresso zet, maar ook machines waarmee je een latte macchiato of een flat white maakt. De mogelijkheid bestaat ook om je eigen koffierecepten samen te stellen via een app. In de winkel probeer je het allemaal uit.

Lees je hier alvast in:

Pistonmachines bekijken

Koffie zetten met een pistonmachine vergt enige oefening. Eerst maal je de bonen, vervolgens vul je de filterdrager met gemalen koffie. De koffie druk je stevig aan en hierna draai je de filterdrager in de machine. Om een lekker kopje koffie te zetten zul je een goede balans moeten vinden tussen de juiste maalgraad, aanstampdruk en waterdruk. Onze barista laat graag zien hoe het werkt.

Lees je hier alvast in:

Nespresso machines bekijken

In de winkel staan Nespresso machines van verschillende kleuren en formaten. Er zijn machines met en zonder melkfunctie. Test de machines uit en proef ook even hoe de koffie smaakt.

Lees je hier alvast in:

Assortiment per winkel bekijken

Coolblue winkel Den Haag

Let op: niet alle koffiemachines die we online aanbieden staan in de winkel. Bekijk hier het winkelassortiment van Den Haag:

Coolblue winkel Amsterdam

Let op: niet alle koffiemachines die we online aanbieden staan in de winkel. Bekijk hier het winkelassortiment van Amsterdam:

Iris
Artikel van:
Iris Koffiemachinespecialist.

© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 34.413 beoordelingen