The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Jesper

Alles over de Samsung Galaxy S9 & S9 Plus

De Samsung Galaxy S9 en S9 Plus zijn officieel aangekondigd! Samsung heeft de camera van de smartphones verbeterd ten opzichte van hun voorgangers. Zo maak je dankzij het variabele diafragma bij weinig en bij veel licht scherpe foto's en film je in super slow motion. Op deze pagina vind je alles over de vlaggenschepen, van advies tot acties.

Samsung Galaxy S9 (Plus) video review

Ook wij konden niet wachten om de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus in het echt te bewonderen. Daarom vloog onze vlogger Jasper naar de lancering van de toestellen op het Mobile World Congress in Barcelona. Wil je weten wat hij van de smartphones vindt? Bekijk dan snel deze video.

Expert reviews van de S9 en de S9 Plus

Review Samsung Galaxy S9

Expert review S9

Amber heeft de Samsung Galaxy S9 getest. Lees in haar expert review wat zij van de Samsung Galaxy S9 vindt.

Review Samsung Galaxy S9 Plus

Expert review S9 Plus

Violet heeft de Samsung Galaxy S9 Plus 2 weken uitgeprobeerd. Benieuwd wat zij van het toestel vindt? Lees dan haar expert review.

Advies

S9 en S9 Plus

Vergelijkingen

Ben je benieuwd naar de verschillen tussen de S9 en S9 Plus en in hoeverre ze anders zijn dan hun voorgangers? Lees hier de vergelijkingen.

S9 luidsprekers

Uitgelicht: camera en luidsprekers

De camera en de luidsprekers van de S9 en S9 Plus zijn het meest veranderd. Lees hier welke specificaties de camera en speakers hebben en wat ze betekenen.

Samsung Smart Switch

Als je de Samsung Galaxy S9 of S9 Plus hebt aangeschaft, wil je de gegevens van je oude telefoon natuurlijk zo snel mogelijk overzetten naar je nieuwe smartphone. Dat kan met Samsung Smart Switch! Zet eenvoudig gegevens over van een andere Android smartphone, Apple iPhone of Windows telefoon naar je Samsung Galaxy S9 (Plus). In deze video legt Ferdinand je stapsgewijs uit hoe dit werkt.

Liever lezen?

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 20.854 beoordelingen