The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Giovanni

Alles over Skull & Bones

Word de ultieme piraat en ga de strijd aan met verschillende schepen in Skull & Bones. Deze game lijkt erg op Assassin's Creed Black Flag, het is dan ook van dezelfde maker: Ubisoft. We verzamelen hier alle geruchten over de game en wanneer Skull & Bones beschikbaar is, koop je hem meteen via Coolblue.

Skull & Bones release - op basis van geruchten

Releasedatum 2021
Maker Ubisoft
Singleplayer Ja
Multiplayer Ja
Platform PlayStation 4, Xbox One, pc

Release vanaf maart

De exacte releasedatum is nog onbekend, maar wel heeft Ubisoft een vanaf datum aangegeven wanneer de game uit kan komen. Dat tijdvak begint vanaf maart 2021, dus vanaf dan kunnen we de game verwachten. Wanneer er meer bekend is over een precieze releasedatum, lees je dat hier.

Bron: IGN

Word een legendarische piraat

Het verhaal

Je bent kapitein van een piratenschip in de Indische Oceaan, in 1717. Europese grootmachten, zoals de Britten, hebben het voor het zeggen met hun onverslaanbare marine. Het is aan jou om een type schip te kiezen dat past bij jouw speelstijl. Wanneer je vordert in het spel, krijg je nieuwe upgrades voor je schip. Zo word jij een legendarische piraten kapitein en de meest gevreesde vaarder van de Indische Oceaan.

Bron: Ubisoft

Nieuwe mogelijkheden

Skull & Bones

Zoals gezegd lijkt de game op Assassin's Creed Black Flag. Toch zijn er veel verschillen en nieuwe mogelijkheden in Skull & Bones. Single- en multiplayer zijn verweeft met elkaar, dus zowel singleplayer als multiplayer speelt zich af in dezelfde grote open map. Zo val je ook samen met vrienden de vijand aan. Daarnaast kies je dit keer zelf het schip wat bij jou past. Waar je in AC Black Flag alleen met een brik kon varen, vaar je nu bijvoorbeeld ook met een Man-o-war. Die rust je uit met upgrades en wapens naar keuze. Ieder scheepstype heeft een specialiteit, dus ieder schip is ergens anders goed in.

Bron: Androidcentral

Next-gen console

Next-gen console

Alhoewel op de site van Ubisoft zelf alleen nog gesproken wordt over de game voor de PlayStation 4, Xbox One en pc, is de verwachting dat de game ook voor de PS5 en Xbox Series X/S uit zal komen. Het is nog onduidelijk of de next-gen versie tegelijk gereleased wordt met de PS4 en Xbox One versie of dat er later een geüpdatete versie uitkomt voor de nieuwe consoles.

Bron: Eurogamer© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.343 beoordelingen