The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Emmie

Alles over het abonnement op de MacBook Pro 13" (2017)

In het kort

  • Krachtig genoeg voor foto's bewerken
  • Intel Core i5 2,3GHz - 8GB - 128GB SSD
  • Intel Iris Plus 640
1.299,-
op voorraad
  • Een nieuwe MacBook Pro 13" voor € 49,- per maand (€ 99,- borg)
  • Looptijd van 3 jaar, daarna upgrade optie of maandelijks kosteloos opzegbaar
  • Verzekerd tegen val-, stoot-, waterschade en diefstal
  • Bij schade binnen één uur gerepareerd of geruild in onze winkels
  • Gedurende de looptijd van je abonnement blijft de MacBook eigendom van Coolblue
  • Na afronding van je online aanvraag af te halen in één van onze winkels

Waarom een abonnement?

Met een MacBook abonnement bij Coolblue maak je voor € 49,- euro per maand gebruik van een topklasse laptop. Gaat er iets mis met je MacBook? Gedurende de looptijd van het abonnement is je apparaat verzekerd tegen val-, stoot-, waterschade en diefstal. Bij schade repareren we hem binnen één uur in een van onze winkels. Of we ruilen hem om voor een vervangend exemplaar. Zo zit je dus nooit zonder MacBook. Beloofd.

Hoe werkt het?

1. Vul het aanmeldformulier in op de productpagina. Het is alleen mogelijk om een abonnement af te sluiten op je eigen naam.

2. We controleren of je voldoet aan onze voorwaarden middels een acceptatietoets. Dit resulteert nooit in een BKR registratie, en we delen deze informatie nooit met derden.

3. We mailen je de overeenkomst. Reageer op deze mail voor het geven van je akkoord.

4. Na het ontvangen van je akkoord, sturen we je een betaalverzoek voor de borg (€ 99,-), het restant van de huidige maand, en de eerstvolgende maand. De borg ontvang je natuurlijk direct terug aan het einde van de looptijd.

5. Zodra we je betaling binnen hebben, leggen we je nieuwe MacBook voor je klaar in een Coolblue winkel naar keuze. Meestal ligt je laptop de volgende ochtend op je te wachten, maar soms is dat dezelfde dag al. Vergeet niet je geldige identiteitsbewijs, en een recent document dat is verstuurd naar je huidige woonadres mee te nemen.

Wat gebeurt er na de vaste looptijd van het abonnement?

Na de vaste looptijd van 3 jaar lever je de MacBook in bij Coolblue en kun je 'm omruilen voor een nieuwer model. Of je zegt het abonnement maandelijks kosteloos op. Je kan hiervoor terecht in één van onze winkels.

Bestellen

Abonneer je nu direct op de MacBook Pro 13" via onderstaande link. Wil je meer weten over het huren van de MacBook Pro 13"? Bekijk dan de meestgestelde vragen of lees de Algemene Voorwaarden.


© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 40.765 beoordelingen