The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Robyn

Hoe gebruik je Apple Watch op wintersport?

De kiekjes van strak blauwe luchten en verse sneeuw zijn niet het enige waarmee je kunt opscheppen als je terugkomt van wintersport. Op Apple Watch houd je namelijk bij hoelang je ski ritje duurde, hoeveel calorieën je hebt verbrand en veel meer. In dit artikel vertellen we je hoe jij alles uit Apple Watch haalt tijdens je wintersportvakantie.

Wintersport bijhouden in Activiteiten app

Apple Watch activiteiten app wintersport

Met Apple Watch houd je gemakkelijk allerlei wintersport activiteiten bij. Zo weet je precies hoeveel calorieën je hebt verbrand tijdens het snowboarden, alpine skiën of langlaufen. Doe je alle activiteiten door elkaar, dan kies je gewoon voor de activiteit 'Wintersport'. Met Apple Watch Series 5 houd je ook je hartslag goed in de gaten dankzij de elektrische hartslagsensor en de verbeterde optische hartslagsensor.

Timer zetten

Apple Watch timer

Wil je weten hoe snel je de hoogste heuvel afging? Dan zet je gemakkelijk een timer op Apple Watch. Of zet een stopwatch en race naar beneden tegen je vrienden. Wil je precies weten hoe lang je erover doet om van de ene boom naar de andere te skiën? Hou dan rondetijden bij op je Apple Watch.

Walkietalkie

Apple Watch walkietalkie wintersport

Haal jij je vrienden altijd in tijdens het snowboarden en kan je ze daarna niet meer terugvinden? Met de Walkietalkie functie op Apple Watch leg jij gemakkelijk contact met je vrienden die ook Apple Watch om hebben. Eén tik op het scherm en je bent weer met ze verbonden.

De beste wintersport-apps op Apple Watch

Apple Watch wintersport apps

Skiën en snowboarden is het lekkerst in verse sneeuw. In de App Store vind je apps die je laten zien wanneer die verse sneeuw gaat vallen. Ook houd je gemakkelijk dingen als topsnelheid en de steilheid van je afdalingen bij.

  • Slopes: meet je topsnelheid, jouw afgelegde afstand en het aantal verbrande calorieën.
  • Ski tracks: meet je hoogte, steilheid van je afdaling en het aantal keren dat je naar beneden bent geweest.
  • Snoww: geeft je inzicht in de wintersportactiviteiten van je vrienden.


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.343 beoordelingen