The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Nicole

Hoe stel je een backpack af?

Je ticket is geboekt en je hebt een nieuwe backpack. Je bent klaar om op reis te gaan. Het enige wat je nog moet doen, is je backpack juist afstellen. Dit zorgt ervoor dat je je backpack comfortabel draagt. In dit artikel nemen we alle stappen door zodat jij met een goed afgestelde backpack aan je avontuur begint.

Inpakken en beginnen

Backpack inpakken

Backpack inpakken

Allereerst zorg je dat je je backpack op de juiste manier hebt ingepakt. Zo weet je met welk gewicht je rekening houdt. Je hoeft je backpack niet volledig in te pakken, maar het is onhandig om een lege backpack af te stellen. Wanneer je wat spullen in je backpack hebt zitten merk je of je het gewicht juist hebt verdeeld. Zo niet, dan kan je dat nog veranderen.

Wil je meer weten over hoe je je backpack inpakt? Bekijk dan het artikel hieronder.

Heupband backpack bevestigen

Heupbanden bevestigen

Wanneer je de backpack op je rug doet, zorg je dat alle banden volledig los zijn. Zo stel je je backpack opnieuw af voor een nieuwe reis. Het klopt dat de backpack nu ergens onderaan je rug bungelt. De heupbanden vormen de basis bij het afstellen van de rugzak. Plaats de heupbanden net boven het heupbot en sluit de gesp. Zit hij nog iets te los? Gebruik de verstelbanden die over de gewatteerde heupbanden heen zitten. De tas helt nu naar achter, maar dat los je zometeen op.

Schouder- en stabiliteitsbanden

Schouderband backpack aantrekken

Schouderbanden aantrekken

Sta rechtop, pak de verstelbanden ter hoogte van je oksels en trek de schouderbanden tegelijk aan. De rugzak komt nu omhoog. Trek de banden door tot het rugpand strak tegen je rug zit. De schouderbanden hoeven niet erg strak te zitten, hier kan je later last van krijgen. Hoe meer gewicht op de heupen rust, hoe beter.

Stabiliteitsbandjes backpack aantrekken

Stabiliteitsbandjes aantrekken

Vaak sluit het rugpand niet meer aan op je rug wanneer de schouderbanden wat losser zitten. Dit los je op door de stabiliteitsbanden aan te trekken. Deze banden bevinden zich aan de bovenkant van de schouderbanden en zitten vast aan het rugpand. Zorg dat de banden in een hoek van 45 graden staan van de schouderbanden. Klaar is Kees!

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.273 beoordelingen