The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue

BBQ advies

Barbecueën, iedereen is er wel bekend mee. De één heeft meer verstand van het opeten van wat erop ligt, de ander gaat in de weer met allerlei technieken om het beste resultaat te krijgen. Welke barbecue het best bij jou past, ligt volledig aan jouw barbecue-wensen. Wil je snel aan tafel? Dan is een gas- of elektrische barbecue een uitkomst. Maar heb je liever die authentieke grillsmaak aan het vlees, ga dan voor een houtskool barbecue. In onderstaande artikelen geven we je advies over barbecues en helpen we je bij de keuze voor de beste barbecue voor jou.

Hulp bij het kiezen van een type barbecue

Hulp bij het kiezen van een type barbecue

Wanneer je van plan bent om even lekker snel met je vrienden in het park te barbecueën, dan is de afweging van je keuze vaker gebaseerd op prijs dan op bijvoorbeeld de controle die je hebt over de temperatuur van je barbecue. Maar wanneer je van plan bent om de barbecue vaker en op serieuzere schaal te gebruiken, dan zijn er nog meer opties om te bekijken.

Kies jij voor een gasbarbecue of voor een elektrische barbecue?

Gasbarbecue vs elektrische barbecue

Gas of elektrisch barbecueën. Beide hebben de voordelen van gebruiksgemak. Snel klaar voor gebruik en gemakkelijk te onderhouden. Maar heeft het omgaan met gasflessen wel zoveel gebruiksgemak? En heeft een elektrische barbecue wel dezelfde veelzijdigheid als een gasbarbecue?

Kies jij voor een houtskool barbecue of een elektrische barbecue?

Houtskool vs elektrische barbecue

Elektrisch barbecueën lijkt veel voordelen te hebben. Zo is hij snel klaar voor gebruik en heb je weinig last van rookontwikkeling. Maar diezelfde rook zou ook juist voor een authentieke smaak moeten zorgen. Hoe groot zijn de verschillen tussen een houtskool barbecue en een elektrische barbecue?

Kies jij voor een houtskool barbecue of een gas barbecue?

Houtskool barbecue vs gasbarbecue

Barbecueën op gas of op houtskool. De verschillen lijken groot. Wat heeft gas bijvoorbeeld voor invloed op smaak? En weegt het verschil in smaak op tegen het de tijd die het kost om een houtskool barbecue klaar voor gebruik te maken en uiteindelijk weer schoon te maken?© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 18.889 beoordelingen