The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Giovanni

Alles over Battlefield 2042

Trek je kisten maar uit de kast, want in 2021 gaan we de strijd aan in Battlefield 2042. De game doet inspiratie op uit Battlefield 4, één van de meest geliefde games uit de Battlefield reeks. Ook zou de game een multiplayer modus met 128 spelers ondersteunen. Je leest hier alle geruchten over het nieuwste deel van Battlefield en zodra die uit is, koop je hem meteen bij Coolblue.

Battlefield 2042 PS5

0 / 5 sterren
0 reviews
PlayStation 5 | Shooter, actie | Maximaal 1 speler
74,99
pre-order
  • Omdat deze game geoptimaliseerd is voor de huidige en volgende generatie consoles, ziet de game er realistischer uit dan vorige delen van Battlefield.
  • Neem het in de online multiplayer mode op tegen mensen van over de hele wereld.
  • Door de vele wapens en voertuigen heb je uren nodig om alles te ontdekken.
  • Om deze game online te spelen moet je verbonden zijn met het internet.

Pre-order Battlefield 2042

Battlefield 2042 meteen pre-orderen? Klik op de link hieronder en kies de juiste versie. Dan speel je de game meteen na de release en ontvang je vette en exclusieve pre-orderbonussen.

Moderne setting

In trailers van developers zien we korte stukjes van een nieuwe game, wat zomaar BF 2042 kan zijn. Zo zien we moderne uitrusting en soldaten. Op het kanaal van Tom Henderson, die info lekt over nieuwe Battlefield games, kwam een specifiekere video voorbij. In de video, die nu verwijderd is, zagen we hoe de nieuwe Battlefield heel veel weg had van Battlefield 4. Voor veel Battlefield fans is dat heel goed nieuws. Het is 8 jaar geleden dat de geliefde game Battlefield 4 gereleased werd.

Bron: TechRadar

Extreme weersomstandigheden

Extreme weersomstandigheden bemoeilijken de nieuwe missies

Volgens dezelfde Tom Henderson, die via zijn kanaal onofficiële trailers belicht, voeren weersomstandigheden de strijd verder op. Er komt een realistische dag-en-nacht cyclus. Dit houdt in dat elk etmaal weer nieuwe uitdagingen met zich meebrengt. Het weer omschrijft Henderson als 'dynamisch': tijdens een missie beland je bijvoorbeeld in een tornado. Zo spelen de game ontwikkelaars in op de trend om de setting een grotere rol te geven, bijna als een extra personage, waarmee ze verhaallijn nog gelaagder maken.

Bron: VGC

128 spelers

Battlefield

Deze game draait om de multiplayer mode. Daarnaast moet er ook een battle royale mode komen in de nieuwe Battlefield. Hierbij spring je uit een vliegtuig en verzamel je op de grond wapens en uitrusting, met als doel als laatste te overleven. Bovendien zouden er 7 grotere multiplayer mappen dan ooit komen. Die mappen ondersteunen 128 spelers. Het belooft een ware digitale oorlog te worden, wanneer de strijd ter land, ter zee en in de lucht losbarst.

Bron: XGN

Cross-gen release

Next-gen

Electronic Games ontkent hardnekkige geruchten dat de game alleen op next-gen consoles verschijnt. Naast de release op pc, moet Battlefield 2042 volgens het laatste nieuws ook beschikbaar komen voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S en de PS4 en Xbox One. Op de next-gen consoles profiteer je waarschijnlijk van ray tracing, waardoor de game er realistischer uitziet. Ray tracing zorgt ervoor dat de belichting, schaduwen en reflecties er heel natuurgetrouw uitzien. Al met al wordt Battlefield 2042 een heel gedetailleerde game.

Bron: Tom's Guide

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 20.328 beoordelingen