The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Giovanni

Alles over Biomutant

Biomutant is een langverwachte nieuwkomer in het open wereld genre. In deze RPG speel je de sleutelrol in een post-apocalyptische verhaallijn. Door de kleurrijke setting en dierlijke personages doet het vechtspel fabelachtig aan. Op deze pagina houden we je op de hoogte van alle geruchten. Zodra Biomutant beschikbaar is, koop je hem meteen via Coolblue.

Biomutant PS4

Voor de PlayStation 4 | Actie, RPG | Maximaal 1 speler
54,99
pre-order
  • Ontgrendel missies en verken de open-world omgeving voor uren speelplezier.
  • Pas je karakter volledig aan dankzij mutaties en biomechanische onderdelen.
  • Jouw keuzes beïnvloeden hoe het verhaal verloopt.
  • Dit spel is geschikt voor maximaal 1 speler.

Biomutant release

Release datum 25 mei 2021
Maker THQ Nordic
Singleplayer Ja
Multiplayer Nee
Platform (tot nu toe bevestigd) Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum: 25 mei 2021

In januari 2021 maakte THQ Nordic de releasedatum van Biomutant bekend. Via de officiële website bevestigde de Oostenrijkse studio dat het spel vanaf 25 mei 2021 in de schappen ligt. 2 collector's editions vullen de line-up aan met extra's zoals een muismat, t-shirt en zelfs een maquette. De game komt uit op de eerder bevestigde platformen: pc, Xbox One en PlayStation 4.

Overleven tijdens een crisis

Overleven tijdens een crisis

Giftige olie verspreidt zich over de planeet. Een grote boom die verschillende regio's met elkaar verbindt, sterft hierdoor af. Het is aan jou om de boom – en daarmee de wereld – te redden of ten onder te laten gaan. Als kungfu grootmeester verenig je de stammen in de regio's of zet je ze tegen elkaar op. Jouw keuzes beïnvloeden hoe je verder speelt. Betreed je bijvoorbeeld een radioactieve bunker? Dan krijgt je personage telekinetisch vermogen als speciale kracht.

Bron: Gamer

Vechtend op avontuur

Vechtend op avontuur

Het felle kleurenpalet staat in schril contrast met de duistere verhaallijn. Toch baan je je al vechtend een weg door de fabelachtige wereld van Biomutant. De kungfu technieken zien er soepel uit. Dit komt niet alleen van pas terwijl je vecht, maar ook terwijl je de wildernis trotseert. In bossen, rotsachtige valleien en open velden tref je zowel gemuteerde vijanden als kungfu mentors. Het feit dat je zowel bovengronds als ondergronds reist, zorgt voor extra afwisseling in de gameplay.

Mutaties de baas

Mutaties de baas

Een eigen vechtstijl ontwikkel je op basis van genetische modificatie en bio-besmetting. Je ondergaat mutaties en verzamelt protheses en wapens. Zo laat je vleugels en klauwen groeien of ga je de strijd aan met bionische ledematen. Ook stel je jouw eigen zwaarden, speren en geweren samen. Met de juiste wapenuitrusting ontdek je weer nieuwe gebieden, bijvoorbeeld onder water of in het luchtruim. Het open world aspect van het spel komt hierdoor goed tot zijn recht.

Bron: IGN Benelux

Platforms

Ondanks speculaties over nieuwe generatie consoles heeft THQ Nordic zelf alleen nog bevestigd dat de Biomutant game op 25 mei verschijnt voor Windows, PlayStation 4 en Xbox One. De makers zijn nog niet in detail getreden over eventuele uitbreidingen van Biomutant naar PS5 of andere platformen.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.343 beoordelingen