The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucinda

Hoe kies je een Brodit ProClip?

Je wil een Brodit telefoonhouder in jouw auto monteren, maar tegelijkertijd wil je niet dat jouw geliefde vierwieler beschadigd raakt. Met een ProClip bevestig je een Brodit telefoonhouder gemakkelijk en zonder schade op het dashboard van jouw auto. In dit artikel leg ik je uit waar je op moet letten bij jouw zoektocht naar de juiste ProClip.

Kies een clip die bij jouw merk en type auto past

Kies een ProClip

ProClips zijn autospecifiek. Het is dan ook belangrijk dat je de ProClip bestelt die speciaal gemaakt is voor jouw type auto. De ProClip zet je door middel van een meegeleverd wigje vast in de naden van het dashboard. Daardoor blijft het dashboard van jouw auto onbeschadigd en hoef je niet te hannessen met dubbelzijdig plakband of allerlei gereedschap. Brodit ProClips zijn daarnaast compatibel met alle Brodit telefoonhouders, waardoor je Brodit telefoonhouder altijd op je Brodit ProClip past.

Bestel de voucher als wij jouw ProClip niet hebben

Bestel de Voucher

Het kan zo zijn dat we de ProClip voor jouw auto niet in ons assortiment hebben. Niet getreurd! In dat geval stop je de Brodit ProClip Voucher in je winkelmandje. Je krijgt dan per post een voucher thuisgestuurd waarop je jouw (auto) gegevens invult. Scan de voucher in, stuur hem per mail naar Brodit en ontvang binnen drie werkdagen de juiste ProClip voor jouw auto. Wanneer je de voucher per post opstuurt, duurt het iets langer voordat je ProClip binnen hebt.

Brodit ProClip voucher

  • Altijd de juiste ProClip voor jouw auto


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.730 beoordelingen