The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Bob

Welke Brodit telefoonhouder heb je nodig?

Mis jij zonder navigatie op je telefoon altijd de afslag of luister je altijd je "Road Trip"-afspeellijst via Spotify? Met de Brodit telefoonhouder en ProClip bevestig je je telefoon stevig in je auto zonder die te beschadigen. Er zijn verschillende varianten van deze Brodit verstelbare houder; modelspecifieke en universele houders en houders met en zonder ingebouwde oplader. Met de ProClip bevestig je de houder zonder plakband of gaatjes boren.

Toestelspecifieke en universele houders

verschillende Brodit telefoonhouders

Voor veel toestellen heeft Brodit een toestelspecifieke houder. Die is zo afgesteld dat er 1 type smartphone perfect in past. Daarnaast zijn er ook universele houders, die je zelf afstelt. Ideaal voor toestellen waar geen toestelspecifieke Brodit houder voor is. Let wel op: om de houder te verstellen heb je een schroevendraaier nodig. Het verstellen duurt dus iets te lang om de houder te gebruiken voor meerdere telefoons. Na het verstellen past je toestel wel perfect in de houder.

Gebruiken met een hoesje

Omdat de meeste Brodit telefoonhouders precies om een bepaald toestel passen, kan een te dik hoesje problemen geven. Het verschilt per Brodit autohouder of de telefoon er wel of niet met hoesje inpast. Daarom vermelden we dit bij elk product in de productinformatie. Heb je een te dik hoesje en ondersteunt de toestelspecifieke houder geen hoesje? Ga dan voor de verstelbare, universele lader. Vergelijk wel altijd eerst de dikte van de telefoon met het hoe breed de houder kan worden gemaakt.

Telefoonhouder met of zonder oplader

Sommige Brodit telefoonhouders hebben een ingebouwde oplader die je aansluit op je sigarettenaansteker; dit noemen we actieve houders. Met zo'n telefoonhouder met oplader valt je telefoon dus niet onverhoopt uit tijdens het navigeren of het afspelen van je favoriete automuziek. Er zijn ook passieve Brodits, zonder oplader. Deze kan je wel opladen met een kabeltje dat je al hebt; passieve laders zijn open aan de onderkant en laten dus de usb of Lightning aansluiting vrij.

Bevestigen met een ProClip

Gemonteerde Proclip

Een groot voordeel van Brodit houders is dat je ze bevestigt met een op maat gemaakte ProClip. Geen gehannes met plakbandjes en boren; je auto raakt dus niet onnodig beschadigd. De ProClip wordt niet meegeleverd, die je moet los bestellen. Je kiest namelijk de ProClip die specifiek voor jouw model auto gemaakt is. Hebben we die niet in het assortiment? Gebruik dan onze voucher om via de site van ProClip de juiste clip te kiezen.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.113 beoordelingen