The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Caitlin

Conditie verbeteren

Als je je conditie wil verbeteren kun je verschillende fitnessapparaten gebruiken. Wij verdelen het verbeteren van je conditie met fitnessapparatuur in 3 verschillende bewegingsvormen. Met een hometrainer of spinningfiets maak je een fietsende beweging. De crosstrainer en loopband zijn een goede optie wanneer je liever een lopende beweging maakt. Ben je iemand die zijn hele lichaam aan het werk wil zetten? Dan is een roeitrainer een goede keus.

Fietsend je conditie verbeteren

Fietsend conditie verbeteren

Fietsen is een goede manier om je conditie te verbeteren. Door het aanpassen van de weerstandniveaus daag je jezelf uit tijdens elke training. Wanneer je je conditie wil verbeteren op een fietsende manier kun je kiezen voor een hometrainer wanneer je rechtop wil zitten zoals een stadsfiets. Kies voor de spinningfiets als je meer wil fietsen zoals op een racefiets.

Lopend je conditie verbeteren

Lopend conditie verbeteren

Ben je iemand die graag wandelt of hardloopt? Dan is een lopende manier een goede manier om je conditie te verbeteren. Wanneer je kiest voor een crosstrainer pas je de weerstand aan om jezelf uit te dagen. Kies je voor een loopband dan zorgen de hellingshoek en de snelheid voor het verbeteren van de conditie.

Roeiend je conditie verbeteren

Roeiend conditie verbeteren

Roeien is een goede manier om je conditie te verbeteren. Je gebruikt je hele lichaam waardoor je uithoudingsvermogen met sprongen vooruit gaat. Door de intensiteit van je training te verhogen maak je de trainingen zwaarder.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.319 beoordelingen